Neler Yeni

İ5 12400F + rtx 3060 12gb siatem

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Fatih Ayhan
12400f + 3060'ın max hakkı 15k'dır bana göre. SSD ve PSU çok kötü. Onun dışında sistem normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler aşırı hardcore bi oyuncu değilim ara sıra oyun oynamak için ders yapmak için aldığım bi sistem aynı fiyata daha iyisi gelir illaki ama şuan isteklerimi karşılar diye düşünüyorum
Mantık buysa çoğu sistem elbette işinizi görür ama neden daha fazla performans varken az alasınız? Ya da bu performansı daha uyguna alabilirken neden daha çok para veresiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
19k cok hocam o paraya 3070lisini alırdın ya :( 3 gün önce PCHGoat vardı belki vatan mağazalarına falkan sorsan vardır
Sadece internet alışverişinde alınıyor sanıyordum yaş olarakta 16 yaşımdayım babam olmadan pek karar veremiyorum vatanın internet alışverişine güvenemedi aslında sistemi internet almaya karşıydı ikna ettim bu sisteme hayırlısı olsun çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ustad

12400f + 3060'ın max hakkı 15k'dır bana göre. SSD ve PSU çok kötü. Onun dışında sistem normal.

Mantık buysa çoğu sistem elbette işinizi görür ama neden daha fazla performans varken az alasınız? Ya da bu performansı daha uyguna alabilirken neden daha çok para veresiniz?
Hocam işin arka planı var aslında babamın bilgisayardan anlayan bi arkadaşı varmış misalde aynı anda ikisini ikna etmem çok zor oldu çocuk olduğum için babam banada güvenemeyip arkadaşını dinliyodu ekran kartı konusunda ikna etmem çok zor oldu bende isterdim ikisi ile bi ortak nokta bulmak, teşekkürler tavsiyen için :))

feritmusaoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
724
İsim
Musa ÖZ
merhaba konu ile alakasız ama size mesaj atma yerini bulamadım amd ekran kartı kullanıyouşsunuz galiba hiç sıkıntı çıkardımı watman hatası veya başka tür hata
6 ay oldu çok memnunum, hiçbir sorun çıkmadı. Hiçbir ayarıyla oynamıyorum yalnızca driver gelirse kuruyorum. Yok performans düştü tekrar eski driverı kurayım yok şunu silip şunu kurayım derseniz yüksek ihtimalle patlarsınız.

Top Bottom