Arama sonuçları: *

1. I

İTOPYA 2. EL PARÇA MO VERİYOR

Ben de itopyadan hazir sistem aldim tüm ürünler sıfır. Montajı onlar yaparsa da tüm ürünlerin kutularini da ayrıca gönderiyorlar
  2. I

Çözüldü✓ SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Nova 5

Nova 5 ve p5 arasinda teknik olarak hiçbir fark yok ikisi de pcde cok iyi çalışır. Itopya da 4.500 lira güveniyorsan oradan daha uyguna alabilirsin.
  3. I

Black Friday Rezaleti⚠️

En ufak bi indirim yoktu dün.
  4. I

Eski sistem mi beklemek mi?

Beklemen daha iyi hocam bu sistemlerle oyun oynanmaz
  5. I

Hazır sistem alındıktan sonra neler yapılmalı?

Cevaplariniz icin teşekkür ederim. Biosta sadece XMP ayari yapsam yeterli o zaman. Ekstra bir işlem var mı?
  6. I

Hazır sistem alındıktan sonra neler yapılmalı?

Arkadaşlar merhaba. İtopyadan hazır sistem aldık normalde laptop kullanıyorum ilk defa hazır sistem almış oldum. Itopya windows ve driverleri yükleyip mi gönderiyor? Cihaz ilk geldiginde yapmam gereken tüm işlemleri detayli anlatabilir misiniz? Ekran kartını biz takıyormusuz orada ekstra bir şey...
  7. I

Özelleştirdiğim bu sistem alınır mı?

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Intel sistemde ekran kartı ve anakart ASUS marka bu diğer sisteme göre iyi bir şey mi peki? Asus ve Gigabyte arasında kalite ve performans farkı olur mu özellikle ekran kartı için soruyorum.
  8. I

Özelleştirdiğim bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar merhaba dün farkli bir sistem alacaktım stoğu bitti bu sistem bu haliyle alınır mı? Ekstra eklemem gereken bir şey var mı? https://www.itopya.com/kuark-forceamd-ryzen-5-5500gigabyte-geforce-rtx-4060-windforce-oc-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssd_h25102 Bu özellestirmeleri yaptim...
  9. I

Bu sistem alınır mı?

Valla işte işlemci konusunda biraz cahilim 1080p oyunculuk için yeterlidir diyorsaniz bu sekilde sadece ssd ve kasayı yükselterek alabilirim
  10. I

Bu sistem alınır mı?

Hocam Youtube üzerinden baktım da 2k da farklar var ama 1080p ultra ayarlarda 13100f daha iyi gibi duruyor.
  11. I

Bu sistem alınır mı?

Hocam daha önce laptop vardı 500gbden çok çektim o yüzden 1tb mutlaka olmalı
  12. I

Bu sistem alınır mı?

Çok bütçem yok maalesef i3 işlemci yetmez mi bu sisteme?
  13. I

Bu sistem alınır mı?

https://www.itopya.com/kuark-dualintel-core-i3-13100fasus-geforce-rtx-4060-dual-white-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssd_h25150 Bu sistemi Kingston 1TB NV2 SSD Vento vg15fe kasa Gsskill 3600 ram olarak özelleştirdiğimde 20.300 tutuyor. Bu fiyata alınır mı?
  14. I

2K oyun oynamak için minimum sistem nasıl olmalıdır?

Yani en kötü 25 - 30 bin liralik bi sistem toplamam gerekiyor galiba.
  15. I

2K oyun oynamak için minimum sistem nasıl olmalıdır?

Merhaba. Ben şuanki tüm güncel oyunları 2kda rahatça oynayabileceğim bir sistem almak istiyorum ancak çok bir bütçem yok. En az ne kadarlik bir kasa almam gerekir. Fiyat ve özellik bilgisi paylasir misiniz? Önerdiğiniz hazır kasalar varsa onları da yazabilirseniz sevinirim.
  16. I

Intel i5 13400F + RTX 4060 35.000TL Kasa Önerisi

Kasa toplamaktan hiç anlamam ama bana bile çok çok fazla pahalı geldi
  17. I

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Siteye girilmiyor çöktü sistem fiyati ne kadar?
  18. I

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Abi hangi siteden gelecek onu da önceden söylesen çok daha iyi olur
  19. I

Hazır sistemlerde WİFİ bulunmuyor mu?

Teşekkür ederim cevaplarınız için internetten araştırınca 300 400TL'lik adaptörler varmış onlarda iş görür gibi.
  20. I

Hazır sistemlerde WİFİ bulunmuyor mu?

Kardeşime oyun için hazır sistem alacağım ancak son çıkan DH kasada bile WİFİ özelliği göremedim. Daha önce hep laptop kullandım. 4-5 BinTL olan laptoplarda bile wifi bulunurken 15 Bin üstü olan kasalarda neden bulunmuyor? Wifi için ayrı bir aparat mi alıyoruz?
Top Bottom