Neler Yeni

Eski sistem mi beklemek mi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
4. nesil İ3 RX 460 gibi bir şey veya en iyi ihtimalle 3. nesil İ5 ve GTX 1060 tarzı bir şey alabiliyorum. Sizce bu sistemleri almaya değer mi yoksa bunları kullanacağına hiç kullanma daha iyi, az sabret iyisini al mı dersiniz?

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Neden oynanmasın gayette oynanır Lol valo tarzı oyunlar rahatlıkla oynarsın kardeşim

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
kadir
Paranın yettiği kadarıyla söylediğin upgradeler yapmak mantıklı.
Bu bütçelerde ederini yazarsan çok rahat alıcı bulursun zaten, alırken ölücü olmak kaydıyla :D
Paranın yettiği bilgisayar en iyi bilgisayardır.
Bir anda 10-15k bütçe çıkmıyorsa ufak ufak upgrade ardından DDR4'e geçersin para buldukça.
Kimse baba parası olmadan en iyisine sahip olamıyor genç yaşta :)

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paranın yettiği kadarıyla söylediğin upgradeler yapmak mantıklı.
Bu bütçelerde ederini yazarsan çok rahat alıcı bulursun zaten, alırken ölücü olmak kaydıyla :D
Paranın yettiği bilgisayar en iyi bilgisayardır.
Bir anda 10-15k bütçe çıkmıyorsa ufak ufak upgrade ardından DDR4'e geçersin para buldukça.
Kimse baba parası olmadan en iyisine sahip olamıyor genç yaşta :)
Ölücülükte iyiyim diyemem pek ama kazık sistemleri de almam. Mesela İ3 ve Rx 460 olan sistemi 2500 den alabiliyorum. Elimde bir külüstür var onu da 1000 liradan satsam 1500TL masraf oluyor. Aslında fena değil gibi geldi ama bunu alırsam birkaç sene yükseltme şansım olmayacak.

Son düzenleme:

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Eski nesillerle uğraşmaya değeceğini düşünmüyorum. Biraz daha koyup iyi araştırmayla am4 r3/5 vs alınabilir

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,517
İsim
kadir
Ölücülükte iyiyim diyemem pek ama kazık sistemleri de almam. Mesela İ3 ve Rx 460 olan sistemi 2500 den alabiliyorum. Elimde bir külüstür var onu da 1000 liradan satsam 1500TL masraf oluyor. Aslında fena değil gibi geldi ama bunu alırsam birkaç sene yükseltme şansım olmayacak.
İnsanların eski nesil şöyle olmaz böyle olmaz demesine takılma.
Elinde 1.5k vardır ona göre hareket edersin.
Herkes ister yeni nesile geçmeyi fakat imkanlar dahilinde en iyisini yapmak daha önemli ekonomik özgürlük için.
Yok para bul şöyle yap böyle yap diyenlere ayar oluyorum. Bütçe olsa zaten sormayız alır geçeriz.
Ben de bu işlere core 2 duo amd hd3450'li bir bilgisayarla başladım baba yadigarı. Yükselte yükselte bu seviyelere getirdik. Paranı mantıklı kullanıp bu işte ticaret yapmadan parayı basarak almayı herkes yapar önemli olan çaba gösterip 5 tl'nin hesabını yapıp bazı şeyleri başarmak bana göre.
İyi forumlar.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Oyun hevesin hala yerindeyse, biraz bekleyip daha iyi bir şeyler alabilirsin. Çok yükseklerde gözüm yok diyorsan, ortalama bir sistem al geç

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İnternet'in iyiyse Geforce Now ile oyunları çözersin, bu biraz neler oynayacağın ile de alakalı. TR'de beklediğin süre sana - yazar. Parça parça almaya kalksan ne zaman bitireceğin belli olmaz, gün geçtikçe zaten fiyatlar artıyor.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İnternet'in iyiyse Geforce Now ile oyunları çözersin, bu biraz neler oynayacağın ile de alakalı. TR'de beklediğin süre sana - yazar. Parça parça almaya kalksan ne zaman bitireceğin belli olmaz, gün geçtikçe zaten fiyatlar artıyor.
Foruma mobil veriden giriyorum internet o derecede müthiş şuan. O yüzden GeForce Now düşünmüyorum.

Aslında Cities Skylines 2 oynamak çok istiyorum ilk oyunda yüzlerce saatim var ve bu sistemler onu kaldırmaz sanırım. Ama onun dışında güncel oyunla çok işim yok genelde oynadığım similatör oyunları ve basit online oyunlar.

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
İnsanların eski nesil şöyle olmaz böyle olmaz demesine takılma.
Elinde 1.5k vardır ona göre hareket edersin.
Herkes ister yeni nesile geçmeyi fakat imkanlar dahilinde en iyisini yapmak daha önemli ekonomik özgürlük için.
Yok para bul şöyle yap böyle yap diyenlere ayar oluyorum. Bütçe olsa zaten sormayız alır geçeriz.
Ben de bu işlere core 2 duo amd hd3450'li bir bilgisayarla başladım baba yadigarı. Yükselte yükselte bu seviyelere getirdik. Paranı mantıklı kullanıp bu işte ticaret yapmadan parayı basarak almayı herkes yapar önemli olan çaba gösterip 5 TL'nin hesabını yapıp bazı şeyleri başarmak bana göre.
İyi forumlar.
hocam benim arkadaşımda xeon işlemci 16 gb ram ve rx460 ekran kartı var adam çatır çatır gta5 oynuyor cs2 oynuyor bence alınır

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Anonim Ankh
Foruma mobil veriden giriyorum internet o derecede müthiş şuan. O yüzden GeForce Now düşünmüyorum.

Aslında Cities Skylines 2 oynamak çok istiyorum ilk oyunda yüzlerce saatim var ve bu sistemler onu kaldırmaz sanırım. Ama onun dışında güncel oyunla çok işim yok genelde oynadığım similatör oyunları ve basit online oyunlar.
Cities Skylines 2 aşırı problemli bir oyun, optimizasyonu berbat ötesi. RTX 4070 ile zor oynuyorum. Hadi zor demeyeyim anca kurtarıyor diyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir aylık iş bulsan, çok rahat güzel sistem alırsın. En kötü part time iş de bulabilirsin.

GTX 1050 Tİ

80+ Bronze
460'ı küçümsemeyin 2500tl çok iyi fiyat. Gta-5,lol,valorant gibi oyunları oynatır. Biriktirme konusunda ise elinize güzel bir sistem alıcak kadar para geçiceği kesin mi?

Top Bottom