Arama sonuçları: *

1. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

Yok knk 1-2 haftadır hazır sistem piyasasını takip ediyorum kampanyalar dahil ve bu sistem aralarından tek alınabilecek sistemdi belki bu bütçedeki sistemler genel olarak 1650,1660, klasmanında sistemler olduğu içinde olabilir. 1657831670 knk beklediğimde iyi sistem alacağıma emin olsam...
  2. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

hazır sistemlerle kıyaslayınca ucuz toplamanın daha ucuz olacağını biliyorum ama hem taksitli alacağım hemde pek tecrübem yok 1657829844 toplamaya kıyasla pahalı evet.
  3. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

abi orası öyle de yaşadığımız ülke malum fiyatlar artıyor bütçe artmıyor.
  4. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

ayrı ayrı alsam ne kadara gelir böyle bir sistem?
  5. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

Kankam 1 ay önce çıkartmış ikiside stokta yok. 1657793166 ayrı ayrı parça almak istemiyorum ilk sistemim olacağı için pek tecrübeli değilim o yüzden hazır sistem bakıyorum bildiğin varsa atar mısın?
  6. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

Knk nasıl ucuz değil piyasada ki hazır sistemlere bakarsan bu fiyata yok sen nerden buldun daha ucuza. DA donanım arşivi 15. de yeni sistem çıkartıyor. 1657792786 Yanlış anlama kankam ama niye almayayım fiyatından mı donanımdan mı?
  7. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

Sistem nasıl peki 2060 mı yoksa 3050 mi almak daha mantıklı?
  8. kaisel

Sinerji CTV PC Nasıldır?

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-ctv-v5-ryzen-5-4500-16gb-480gb-nvme-m2-ssd-rtx2060-12gb-oyun-bilgisayari-p-43778 Arkadaşlar almayı planladığım sistem bu ama anormal derecede ucuz geldi sinerji güvenilir midir ilk defa PC alacağım. yarın DA sistemi çıktığında alamassam bunu alacağım. Şimdiden...
Top Bottom