Neler Yeni

Sinerji CTV PC Nasıldır?

lyrianswx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Poyraz Bulut
Kankam 1 ay önce çıkartmış ikiside stokta yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrı ayrı parça almak istemiyorum ilk sistemim olacağı için pek tecrübeli değilim o yüzden hazır sistem bakıyorum bildiğin varsa atar mısın?
Hazır sistemler genelde kampanya olmadığı sürece hepsi kazıktir tek tek alıp normal bir bilgisayarciya görürsen ucuza sana parçaları takar zaten vereceğin 100-200 lira için 2-3k fazla paraya ne gerek var ki

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Aşırı pahalı

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
Hazır sistemler genelde kampanya olmadığı sürece hepsi kazıktir tek tek alıp normal bir bilgisayarciya görürsen ucuza sana parçaları takar zaten vereceğin 100-200 lira için 2-3k fazla paraya ne gerek var ki
ayrı ayrı alsam ne kadara gelir böyle bir sistem?

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Ucuz değil değeri 10.000₺

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu

Arkadaşlar almayı planladığım sistem bu ama anormal derecede ucuz geldi sinerji güvenilir midir ilk defa PC alacağım. yarın DA sistemi çıktığında alamassam bunu alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
banada pahalı geldi nedense

Arkadaşlar almayı planladığım sistem bu ama anormal derecede ucuz geldi sinerji güvenilir midir ilk defa PC alacağım. yarın DA sistemi çıktığında alamassam bunu alacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
mesela buna bir göz atabilirsin

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
Ucuz değil değeri 10.000₺
hazır sistemlerle kıyaslayınca ucuz toplamanın daha ucuz olacağını biliyorum ama hem taksitli alacağım hemde pek tecrübem yok

banada pahalı geldi nedense

mesela buna bir göz atabilirsin
toplamaya kıyasla pahalı evet.

Kagemni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Muhammed güloğlu
hazır sistemlerle kıyaslayınca ucuz toplamanın daha ucuz olacağını biliyorum ama hem taksitli alacağım hemde pek tecrübem yok

toplamaya kıyas değil genel olarak pahalı

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan

Bence bişey almaya karar verdiğimde hemen alırım sabredemem ama beklersen 2-3 k arası daha ucuz alırsın yada daha üst sistem alırsın

En azından yarın DA çıkaracağı sistem 12.000₺ fiyatı
Ekran kartı 3060 yada onun gücünde kart olacak

kaisel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
enes
toplamaya kıyas değil genel olarak pahalı
Yok knk 1-2 haftadır hazır sistem piyasasını takip ediyorum kampanyalar dahil ve bu sistem aralarından tek alınabilecek sistemdi belki bu bütçedeki sistemler genel olarak 1650,1660, klasmanında sistemler olduğu içinde olabilir.

Bence bişey almaya karar verdiğimde hemen alırım sabredemem ama beklersen 2-3 k arası daha ucuz alırsın yada daha üst sistem alırsın

En azından yarın DA çıkaracağı sistem 12.000₺ fiyatı
Ekran kartı 3060 yada onun gücünde kart olacak
knk beklediğimde iyi sistem alacağıma emin olsam beklerim ama ağustos ayında yeni zamlar açıklandı yani en son bu ayın sonuna kadar almam lazım. ve umarım DA sistem stokları direkt tükenmez. genelde iyi sistem yapıyorlar almak isterim dediğiniz gibi o banttaysa.

Top Bottom