Arama sonuçları: *

1. mavibere

Gtx 980 alınır mı? ?

Hocam bütçen 5.000tl mi ?
  2. mavibere

Gtx 980 alınır mı? ?

Alınmaz. Gtx 980 ile tecrübem oldu,çok ısınan bir kart.Daha güncel bir kart bak derim.
  3. mavibere

RTX3060 hazır sistem için arada kaldım

işlemciyi en az i5 yap kardeşim.
  4. mavibere

Sizce intel mi amd mi

Ne alacaksan şimdi al.Sonra elindeki ürünü istediğin fiyata satamassın hele ki bizim millete ! Kendini zorla en iyisini al.
  5. mavibere

Gaming gendeki bu sistem alınır mı

Alınmaz. İşlemciyi en az 5600 intel olacaksa i5 12400f li sistem bak.Anakart ise çok giriş seviyesi olmuş. Acil değilse gaming gecesini hatta bayramı bekle uygun sistemler çıkar. Acilse işlemciyi i5 yapıp buna bakabilirsin...
  6. mavibere

Gaming gendeki bu sistem alınır mı

Bütçen ne kadar ?
  7. mavibere

Çözüldü✓ AMD mi daha iyi Nvidia mı?

Hangi oyunda oluyor ve hangi soğutmayı kullanıyorsun ?
  8. mavibere

Dikkat! ettiysen performanstan hiç bahsetmedim kafan rahat olsun dedim.Gerisini anlayan anladı.Proglem çıktıktan sonra neyleyeyim ben performansı ? 1675557029 Bu sen değilmisin ? Yoksa kim ? Brother
  9. mavibere

@F4IRFL4Y komik olan nedir söyle bizde gülelim ?
  10. mavibere

İ5 12400f çok serin f/p bir işlemci
  11. mavibere

O zaman İşlemci ryzen ekran kartı nvidia olsun.Anladığım kadarıyla gaming gen tr'den alacaksın.
  12. mavibere

Ben olsam intel&nvidia ikilisini alırım.Kafam rahat olur.
  13. mavibere

Sapphire Pulse RX 6500 XT alınır mı ?

Discordu bilmiyorum.3.500tl tl iyi para rx6500xt'den güzel kartlar bulunur.Nvidia tercih et.
  14. mavibere

Sapphire Pulse RX 6500 XT alınır mı ?

Ben kullanıyorum.Almanı tavsiye etmiyorum. 3500 tl' temiz Rtx 2060 bulabilirsin.
  15. mavibere

9000 TL Bütçeye Sistem Toplanır mı?

Bu ülkede e-ticaret kadar zor bir şey var mı ? Adam yarın alıyorum der.Ertesi gün vazgeçtim der.1k lık ürüne 100tl der.Elbette ticeret kadar bereketli iş yoktur Lakin adamı deli eden tiplerede dayanman gerekir.Yani psikolojin sağlam olacak.
  16. mavibere

Bu ekonomide 1100 TL'ye sistem topladım

En iyisini yapmıssın.Hayırlı olsun
  17. mavibere

İ3 12100f sistemi toplamaya çalıştım

İntelin anakartları el yakıyor.İntel adeta amd alın diye bağırıyor. Böyle toplama olmaz iyi ki sormussun.
  18. mavibere

İ3 12100f sistemi toplamaya çalıştım

Olmamış Ekran kartını satıp bekle.Rtx 2060 lı sistem geliyor bazen onu alırsın.
  19. mavibere

DA-FORUM PC satın aldım.

Hayırlı olsun.
  20. mavibere

İ3 9100F +GTX 1650 4GB alınır mı?

Alınmaz.işlemci,ram,ssd,kasa hepsi ofyasta düşmüş.Para biriktir en az 10.nesil işlemci 3k ram,ssd en ez 500gb olsun biraz dişini sık.
Top Bottom