🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
hayırlı olsunOkuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım.
Hediye olarak Corsair kulaklık standı verdiler. Onu da zevkle kullanacağım.
Hala eve dönmeye çalışıyorum.
Mağazadan teslim aldıktan sonra eve kargo yapılmıyor mu?Okuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım.
hayırlı olsunOkuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım.
Bi saniye yarın son değil mi aklımda öyle kalmışBu arada bende pazar günü gitmeyi planlıyorum pazar gitmek isteyen varsa yol arkadaşı olurum
Özelden son teslim tarihi 22 mayıs yazıldı banaBi saniye yarın son değil mi aklımda öyle kalmış
Herkese veriyorlar banada verdilerÇaban ve azminden ötürü verdiklerini düşünüyorum. Hayırlı olsun.