Bakmam lazımBizim başımız kel mi?
Ben de merak ediyorum 3 saat orada beklemek zor gibiHocam bir şey soracağım ben pazar gideceğim. Ama öyle çok bekleyecek zamanım olablieceğini sanmıyorum. Acaba önceden arasam listedeki isimi de söyleyip hazırlarlar mı?
herkese veriyorlar sanırım, bana da verdilerSenin özelliğin ne knka stand verdiler h.o bu arada güle güle kullan
Allah Allah demek ki veriyorlar ne güzel ben şimdi sistemi satmıştım buda satılır mıherkese veriyorlar sanırım, bana da verdiler
yok ya gereksiz pahalı, adamlar 3d yazıcı ile rgb basıyorlar daha ucuza ama belli olmaz yine de. Hayırlı olsun bu arada.Allah Allah demek ki veriyorlar ne güzel ben şimdi sistemi satmıştım buda satılır mı
H.OOkuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım.
Hediye olarak Corsair kulaklık standı verdiler. Onu da zevkle kullanacağım.
Hala eve dönmeye çalışıyorum.
Nerden gidiceksinBanada uzak mesafe cumartesi öğleden sonra inşallah yola çıkacağım varsa gidecek çok güzel yol arkadaşı olurum
Esenler denNerden gidiceksin
H.O.Okuldan sonra hemen Marmaray ile Beylikdüzüne yola çıktım sonrasında metrobüs ile itopyaya geldim ama çıkış saatine denk geldiğim için alamayacağımı düşündüm yine de yardımcı oldular,sadece ücretini ödedim ve yarın teslim alacağım.
Hediye olarak Corsair kulaklık standı verdiler. Onu da zevkle kullanacağım.
Hala eve dönmeye çalışıyorum.