Arama sonuçları: *

1. mhmtsalih

Çözüldü✓ DDR5 geçiş için parça önerileri

Kasım ayında konuyu tekrardan açalım o zaman indirimleri severim😀 çok teşekkür ederim ilginiz için🙏🏻 1728810266 Kasım ayında görüşmek dileğiyle o zaman dostum çok teşekkür ederim ilgin için 🙏🏻
  2. mhmtsalih

Ya şöyleki aslında, beni saracak oyun bulursam onada sarabilirim. Saracağım oyun belki fps odaklı oyundur ondan ötürü onda da düşük fps almayayım diyorum :) 7800x3d absurt kaçar yine diyorsanız bir tık altında iyi performans veren işlemcilere de açığım. 4070s yeterli mi günümüz oyunları için...
  3. mhmtsalih

Özür dilerim diğer mesajları okuyunca onu unutmuşum😀7800x3d ile basit render dahii yapamaz mıyım birkaç kullanıcı o şekilde paylaşım yapmıştı da.. peki 9 serisi işlemci öneriniz ne olur? Bütçe sorun değil
  4. mhmtsalih

Teşekkür ederim işlemci olarak öneriniz ne olur peki?
  5. mhmtsalih

9 serisi işlemciler hakkında ne düşünüyorsun peki?
  6. mhmtsalih

Bütçe sorun değil reis
  7. mhmtsalih

Selam dostlar herkese iyi forumlar diliyorum. Ddr4 sistemimi upgrade yapmayı düşünüyorum. Şuan ki sistem özelliklerini belirtiyorum. R7 2700x B450s2h Xfx 6600xt 16gb patriot cl 16 ram Bu haldeki sistem ile yeterince fps alamıyorum(umduğum gibi doğrusu), şuan için ekran kartı upgrade...
  8. mhmtsalih

Rx7700xt - yanına anakart ve işlemci önerisi

Peki 5800x3d gereksiz masraf olur mu
  9. mhmtsalih

Pardon, yeni fark ettim güncelliyorum hemen.
  10. mhmtsalih

Selam dostlar, görüş ve önerileriniz benim için önemli. Şuanki sistemim; R7 2700x Gigabyte b450m s2h Rx6600xt 16 ram Şuanki sistem ile (LoL vb oyunlar) istediğim fps alamıyorum. Ddr5 bütçemi aşar bu durumda başkaca ödemelerim var yıl sonuna kadar. Başlıkta belirttiğim ekran kartının yanına en...
  11. mhmtsalih

Yılbaşında PC fiyatları inermi artarmı

2 yıldır siyaset ile iç içeyim bu seçim güzel kampanyalar olacak her zaman ki gibi :)
  12. mhmtsalih

Yılbaşında PC fiyatları inermi artarmı

Seçim ayağına kur düşerse şaşırmam. Beklemedeyim telefon alacağım bende
  13. mhmtsalih

ACİLLL 2300 tl bütçe lol kaldırcak pc tavsiye İKİNCİ EL TOPLUCAM

Lol vb oynadığım pc idi zaten özelden sana atayım letgoya foto vs koyacak görsel elimde yok şuan akşam anca
  14. mhmtsalih

ACİLLL 2300 tl bütçe lol kaldırcak pc tavsiye İKİNCİ EL TOPLUCAM

Dostum elimde kasa var pm atabilirsin özellikleri atayım sana monitör ile fiyat veririm
  15. mhmtsalih

AMD Smart Access Memory özelliği için Gigabyte GeForce RTX 3060 vazgeçilir mi?

Kanka yap takası keyfine bak 6600xt modelini kullanıyorum çok memnunum.
  16. mhmtsalih

Gigabyte GeForce RTX 3060 vs XFX Radeon RX 6650 XT

Takas edilebilir👍xfx 6600xt kullanıyorum memnunum
Top Bottom