İnşallah böyle kalır hocam yapc fiyatları ortada hocam açıkça bence Abdullah bey geçen sene çıkardığı 2060lonsostemden bu sene aynı fiyata çıkardı sadece siteler bazıları fiyatları şişiriyor aradada ucuz sistem çıkarıyor alan alıyor
İşlemci çok fark etmedim de ben a320 1k olurmu ya Allah'tan ekran kartları düştüde rx570 aldıkBen çok aynı kalacağını düşünmüyorum. Geçen sene minning furyasından dolayı piyasa yükseldi. Hala şstenilen seviyelere gelmedi. Biraz gerilemesinden kaynaklı fiyatlar aynı gibi gelebilir. Baktınız zaman işlemci, anakart fiyatları da ciddi bir artış söz konusu.
ben en son anakartları b450 olsun a320 olsun 400 500 sanıyordum daha 2 gün önce öğrendim o fiyatlara çıktığını şok oldum.İşlemci çok fark etmedim de ben a320 1k olurmu ya Allah'tan ekran kartları düştüde rx570 aldık
Bende yazın 300 e almadım uçmuş şimdi en azından şu 1600af lar falan düşüyorben en son anakartları b450 olsun a320 olsun 400 500 sanıyordum daha 2 gün önce öğrendim o fiyatlara çıktığını şok oldum.
Bende yazın 300 e almadım uçmuş şimdi en azından şu 1600af lar falan düşüyor
Seçim ayağına kur düşerse şaşırmam. Beklemedeyim telefon alacağım bendeİnşallah böyle kalır hocam ya
Onların doları eurosu varsa bizim de Allahımız var. Düşer düşer bekleyin düşer. Bakın düştüSeçim ayağına kur düşerse şaşırmam. Beklemedeyim telefon alacağım bende