Neler Yeni

ACİLLL 2300 tl bütçe lol kaldırcak pc tavsiye İKİNCİ EL TOPLUCAM

Buraya yazicagina bak letgoya abim benim
bakıyorum zaten ama bugün almak istiyorum bilgisayarı daha fazla beklemek istemiyorum buraya da yazayım dedm belki daha hızlı bulunur
Mesaj otomatik birleştirildi:

net cafedeyim şu an da süre de gidiyor bütçe azalmasın :D

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

2.9k gibi bir fiyat oluyor hepsi.Hepsinden 150-200tl pazarlık yapmaya çalışırsan 2.3k gibi bir fiyata toplamış olursun pc'yi.Yada SSD yerine şimdilik HDD yada Corsair psu yerine kalitesiz bir psu bakarsan yine fiyatı düşürürsün bu şekilde.

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Dostum elimde kasa var pm atabilirsin özellikleri atayım sana monitör ile fiyat veririm

2.9k gibi bir fiyat oluyor hepsi.Hepsinden 150-200tl pazarlık yapmaya çalışırsan 2.3k gibi bir fiyata toplamış olursun pc'yi.Yada SSD yerine şimdilik HDD yada Corsair psu yerine kalitesiz bir psu bakarsan yine fiyatı düşürürsün bu şekilde.
çok iyi olurdu benim monitör klavye mouse falan da yok her şey dahil sistem lazim :D

Dostum elimde kasa var pm atabilirsin özellikleri atayım sana monitör ile fiyat veririm
tamam letgoya yada sahibine koysan olurmu ordan baksam dahakolay olur benim icin yazarım sana oradan
link atarsın koyduktan sonra buraya

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
çok iyi olurdu benim monitör klavye mouse falan da yok her şey dahil sistem lazim :D

tamam letgoya yada sahibine koysan olurmu ordan baksam dahakolay olur benim icin yazarım sana oradan
Lol vb oynadığım pc idi zaten özelden sana atayım letgoya foto vs koyacak görsel elimde yok şuan akşam anca

TİTAN.

80+ Platinum

Kanka o bütçeye imkansız hepsini alman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,035
Üyeler
167,039
Son üye
BenEfe
Top Bottom