Arama sonuçları: *

1. n7cati

Yeni bir bilgisayar almak mı yoksa olanı yükseltmek mi?

Bana kalırsa 15-16 k gibi fakat yanlış bilgi vermek istemem 2. el piyasasına bakmıyorum bayadır. Sarı site üzerinden bu sisteme benzer sistemlerin fiyatlarına bakıp karar verin.
  2. n7cati

Selamlar kız arkadaşımla sistem topladık. sizce nasıl oldu fikir önerebilirsiniz

Link atar mısınız? Gaminggen sistemi sanırsam , o fiyata daha iyileri var gibi.
  3. n7cati

Yeni bir bilgisayar almak mı yoksa olanı yükseltmek mi?

Yükseltme parası yeni hazır sistemle aynı paraya gelecek. Bunu satıp üstüne ekleyip hazır sistem alın hocam
  4. n7cati

20 bine monitör ve klavye dahil toplama pc önerisi lazım

Hocam bu pcde monitörde gayet iyi o bütçede bence daha iyisini bulamaz arkadaş. Alınır.
  5. n7cati

Eski sistemime hangi yeni parçaları almaliyim?

İşlemciyi r5 5600 yap , ssdyi kingston 1 tb yap. Ekran kartını yükseltmeni önermem bir sistem parası çıkıcak çünkü , onun yerine bu sistemi sat yeni sıfır sistem al.
  6. n7cati

Arkadaşlar PC tavsiye

Güzel sistem ama kasa, psu , ssd kötü markalar. Özellikle psu patlamaya hazır bomba. Alırsa bu yükseltmeleri yapıp almalı :
  7. n7cati

Çözüldü✓ Bu Sistemi almak mantıklı mı ?

Güzel ama zotac,pny gibi markaları ben çok sevmiyorum ve sistemin ucuz olma sebebide ekran kartının markası zaten. Ben tavsiye etmem , şimdi gelip fanboy diye linçleyecek olanlar kronik problemlerle ve sıcaklıkla uğraşan kişiler olacaktır. Alacaksanız asus,msi,gigabyte alın, bunların dışındaki...
  8. n7cati

DA-G11'i direkt almalı mıyım?

Fiyat iyi gibi ama kasa kötü , alacaksanız kasayı thermaltake yapmadan almayın. Vento kasa rezalet.
  9. n7cati

Çözüldü✓ Kazıklandım mı yardım?

Geçmiş olsun. Monitör , kasa , sıvı soğutucu hiçbirisi beş para etmez çok pahalı ve kalitesiz ürünler almışsın. İade edebiliyorsanız edin toplu hepsini
  10. n7cati

Sistem iyi midir tavsiyelere açıgım

Yakından bakarsanız 27 inç 1080p görüntü bi tık kötü gözükebilir , biraz uzaktan bakmanız gerek ama 27 inç daha iyi olabilir. Ağırlıklı olarak fps oyunu oynuyorsanız 24 inç olanı alın , dizi/film ve hikayeli oyun ağırlıklı kullanacaksanız 27 inç olanı alın
  11. n7cati

Hayır ama bi tık kötü gözükebilir belki.
  12. n7cati

Monitör güzel fakat 27 inç 1080p çok önerilmiyor ama yinede alınabilir . bu sitede daha ucuz ...
  13. n7cati

Attığımı alabilirsiniz
  14. n7cati

0.5 modunu açmak için mprt açman gerekiyor öylede kullanamaz parlaklık yarı yarıya düşüyor , attığım lenovo tokatlar bunu 1702309326 https://www.gaming.gen.tr/urun/382187/nobk-n1-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-ti-oc-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  15. n7cati

Monitör olarak bunu alın hocam :https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r25i-30-24-5-fhd-0-5ms-165hz-180hz-o-c-2xhdmi-1xdp-audio-out-freesync-premium-vesa-siyah-ips-monitor-67b7gacbtk-p-HBCV000059XX6H
  16. n7cati

7800xt 3 Fanlı Msi Kasama Sığar Mı?

Kasanın desteklediği max 330 : Kartta max 325 bence doğrudur.
  17. n7cati

Hocam en azından monitörü iptal edin gerçekten fiyatına değmez
  18. n7cati

Ghostingin kralı var harbiden iade etmesi gerek , samsung g serisi rezalet asla alınmaz bence.
  19. n7cati

Toplam ne kadara aldınız? Monitör , psu ve soğutucu kötü. Ayrıca o sisteme o kasada yakışmamış hiç. Ayrı ayrı olarak fotoğraftaki fiyatlar ile aldıysanız derhal iade edin. Tek sistem + monitör olarak aldıysanız psu değiştirin , monitörüde iade edin.
Top Bottom