Neler Yeni

7800xt 3 Fanlı Msi Kasama Sığar Mı?

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bakicam hocam sistem tam olarak bu kasaya sığar inşallah
Toplam ne kadara aldınız? Monitör , psu ve soğutucu kötü. Ayrıca o sisteme o kasada yakışmamış hiç. Ayrı ayrı olarak fotoğraftaki fiyatlar ile aldıysanız derhal iade edin. Tek sistem + monitör olarak aldıysanız psu değiştirin , monitörüde iade edin.

sabanozsu

80+ Bronze
Allah rızası için o monitörü iade et. Tamam kasa ve soğutucu kalsın gerisi iyi. QHD monitörden aşağısı alınmaz ona. Hadi 1080P alacaksın o samsung alınmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel
Hocam öylede bunu ben kullanmayacağım kardeşime aldım ilerde upgrade edilir bütçem yokki Max bu kadar yetti

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Allah rızası için o monitörü iade et. Tamam kasa ve soğutucu kalsın gerisi iyi. QHD monitörden aşağısı alınmaz ona. Hadi 1080P alacaksın o samsung alınmaz.

Güzel
Ghostingin kralı var harbiden iade etmesi gerek , samsung g serisi rezalet asla alınmaz bence.

sabanozsu

80+ Bronze
Toplam ne kadara aldınız? Monitör , psu ve soğutucu kötü. Ayrıca o sisteme o kasada yakışmamış hiç. Ayrı ayrı olarak fotoğraftaki fiyatlar ile aldıysanız derhal iade edin. Tek sistem + monitör olarak aldıysanız psu değiştirin , monitörüde iade edin.
Hocam gaming gecesinden 47 ye geldi sistem

ersin45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ersin Altın

Güzel
Sistem toplamak istiyorum 40-50k arası ama pek bilgim yok nasıl bir anakart sığar güç kaynağı oturur mu filan diye ekran kartı 3 fanli sığıyor diye biliyorum o kadar

sabanozsu

80+ Bronze
Hocam o kasaya ekran kartı sığarmı soğutucu ve PSU dahil

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Sistem toplamak istiyorum 40-50k arası ama pek bilgim yok nasıl bir anakart sığar güç kaynağı oturur mu filan diye ekran kartı 3 fanli sığıyor diye biliyorum o kadar
Kendi konunu aç başkasının konusunu karıştırma.

@sabanozsu Kart boyutu 332 diyor braketle 322 değil. 100r max 330 destekliyor. O 2mm biraz zorlayarak sığdırırsın belki ama tam ucu ucuna sığar sığarsa.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,492