Arama sonuçları: *

1. S

10K ya sistem önerisi?

O zaman ikinci el kovalanacak. 1 tb hdd hızı iyi ise 2. Depolama alanı olarak kullanılabilir. Psu kalabilir sorunu yok ise. Ortaya ne kadar performanslı sistem çıkar bilemiyorum ama.
  2. S

10K ya sistem önerisi?

Hocam sistem iadesi yapılmıyor mu? Parasını geri alsın arkadaş alınan parayı da bütçeye katalım
  3. S

36k gaming bilgisyar oneri

Muhtemel gelecek sistem parça önerileri şöyle olucaktır ; Anakart asus b650mk veya b650mr Ryzen 5 7500f Patroit 16 gb cl30 ram ( isteğe göre 32 gb ) Kingston veya wd Blue 1 tb m2 ssd Psu nxtz 750w Kasa sizin seçiminize kalmış. Ekran kartı yazmadım. Amd mi Nvidia istiyorsunuz ve ekran kartı...
  4. S

Çözüldü✓ 7500F için Anakart tavsiyesi

ASUS b650mk. Kendim 7500f ile kullanıyorum 4 veya 5 aydan fazla oldu hiçbir sorun problem yok tavsiye ederim
  5. S

71K Pc topladım alınır mı ?

Element yerine performance alsa nasıl olur hocam? Gold ürün Sepette 4300 tl şuan https://app.hb.biz/PCH1oyRUBMqw
  6. S

55 Bin TL Full sistem

Kasa, ekran kartı ve m2 hariç bende aynı sistemi topladım. Bileşenler çok iyi cuk oturmuş bence bide kule tipi soğutucu tak bitsin is
  7. S

20.000 TL ye Anakart+Ram+İşlemci

Usta ben sana am5 ddr5 yazıyorum istediğini al istediğini değiştir; Ryzen 5 7500f 8400f alma performans alamazsın Anakart asus b650m k bütçe varsa plus al Ram patriot viper cl30 6000 mhz 16 gb ram İstediğin ekran kartını tak psu 750w altı olmasın ama
  8. S

20.000 TL ye Anakart+Ram+İşlemci

Ddr5 mi yoksa 4 mü istiyorsunuz 1746383730 Amd veya intel olduğunu da belirtirseniz iyi olur
  9. S

Çözüldü✓ DDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek

Ddr3 ile dik durusumuzla devam 🫡. 2 haftaya ddr5 e geçiyorum çağ atliycam
  10. S

Toplama Sistem Yardımı

Farklı forumlarda da araştırdım kaynaklarda baktım ufak ufak kesinleştirdim am5 sistemi tekrardan çok teşekkür ederim 🙏
  11. S

Toplama Sistem Yardımı

Valla am4 topluyordum ama am5 e geçmeye karar verdim sanki daha iyi olucak gibi en azından çok daha uzun ömürlü olcak
  12. S

Toplama Sistem Yardımı

M2 benim için önemli okuma/yazma hızı yüksek bisey arıyorum ikisinin arasındayım ince araştırıp alicam
  13. S

Toplama Sistem Yardımı

Çok teşekkür ederim hocam desteğin için
  14. S

Toplama Sistem Yardımı

Öğrenci adamım bende uzun süre götürücek bir sistem istiyorum, bu yol doğrultusunda am5 daha mantıklı gibi. 1744126476 Modüler psu yerine normal bir model önerir misiniz? Bu modelleri becerebileceğimi sanmiyorum
  15. S

Toplama Sistem Yardımı

Emeğin için cok teşekkür ederim reisim. Ama tereddütte kaldım aman aman bi fark yaratır mı gerçekten? Ona göre bu sisteme geçerim
  16. S

Toplama Sistem Yardımı

Tamamdır teşekkür ederim
  17. S

Toplama Sistem Yardımı

Ekran kartı hariç en fazla 22 bin seviyesine çıkabilirim. Amacım f/p toplamak marka olması önemli değil 1744118431 En fazla 8 9k hocam
  18. S

Toplama Sistem Yardımı

Öneriniz var mı peki?
  19. S

Toplama Sistem Yardımı

Biraz kısıtlı o yüzden amd4 sisteme yöneldim. Ekran kartı 2. El düşünüyorum 1744113714 Teşekkür ederim
  20. S

Toplama Sistem Yardımı

Dostlar selam daha önce bir konu açmıştım ve güncellemeler yaptım. Son halini fotoya koydum elestilerinizi ve iyileştirme fikirlerinizi bekliyorum. Ekran kartı önerisi de yaparsanız sevinirim
Geri