Çözüldü✓ 7500F için Anakart tavsiyesi

OzySx

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar,
Şu an Ryzen 5 5600 ve 4060 kullanıyorum sistemimde. Bunları satıp Ryzen 5 7500F ve sizin önereceğiniz bir anakartla sistemimi yenilemek istiyorum. Anakart önerileriniz nedir? Gelecek için geliştirmeye açık olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.(Mümkünse MSI anakart tercihimdir)

Merhaba arkadaşlar,
Şu an Ryzen 5 5600 ve 4060 kullanıyorum sistemimde. Bunları satıp Ryzen 5 7500F ve sizin önereceğiniz bir anakartla sistemimi yenilemek istiyorum. Anakart önerileriniz nedir? Gelecek için geliştirmeye açık olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum.(Mümkünse MSI anakart tercihimdir)
bütçe belirtseniz daha hoş olur ama ileride ekran kartı vs yenilerim derseniz gen5 destekli anakart almak daha iyi olur. b850 gaming plus var buna uygun olarak

bütçe belirtseniz daha hoş olur ama ileride ekran kartı vs yenilerim derseniz gen5 destekli anakart almak daha iyi olur. b850 gaming plus var buna uygun olarak
Bütçe belirtmek istemedim ama F/P bir ürün olursa sevinirim. mATX olması gerekiyor bir de onu eklemeyi unutmuşum.

Merhaba arkadaşlar,
B850 gaming plus alınabilir ileriye dönük gayet iyi

Neden hocam ? Vardır da B850 mı bilmiyorum bakmak lazım B650 de vardır B850 de ben denk gelmedim araştırmadım da
Gereksiz bir özellik satın alıyormuş gibi hissediyorum, zaten ethernet harici kullanmadığım için. Peki B650 mi önerirsiniz B840 mı? Eğer ikisinden birini seçmek istersem.

Gereksiz bir özellik satın alıyormuş gibi hissediyorum, zaten ethernet harici kullanmadığım için. Peki B650 mi önerirsiniz B840 mı? Eğer ikisinden birini seçmek istersem.
B840 a gerek yok B850 ye cikabiliyorsaniz alın bence yada f/p olsun derseniz B650 anakart da işinizi görür

Evet çok iyi bunu öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fakat bir arkadaş bı ürün öneriyordu @shankar1 hocam bakar mısın

Gigabayte markanın daha uyguna gelenide vardı galiba da hatırlayamadım modeli

Evet çok iyi bunu öneririm

Fakat bir arkadaş bı ürün öneriyordu @shankar1 hocam bakar mısın

Gigabayte markanın daha uyguna gelenide vardı galiba da hatırlayamadım modeli
hocam ATX miş bu :( bana mATX lazım maalesef

Geri