Çözüldü✓ DDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek

Mesut001

80+
Reaksiyon skoru
7
DDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek bilgisi olan varmı şuan DDR5 sistem toplamak istesem nerdeyse 2 katı fiyat çıkıyor bilen varmı

reis ben intel sevmiyorum bi nedeni yok ama sevmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi neden vermek gerekirse eğer biraz fazla oyun oynuyorum onun için diyebilirim
ddr5 in bi avantaşi yok intel tabanlı ddr4 toplanir hayla

ddr4 am6 çıkana kadar yolu var

DDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek bilgisi olan varmı şuan DDR5 sistem toplamak istesem nerdeyse 2 katı fiyat çıkıyor bilen varmı
ihtiyacın olmadığı sürece geçmeye gerek yok senin oynayacağın oyunlara bağlı olarak ömürlük bile götürür sıfırdan alınıyorsa güncel almak her zaman daha iyidir tabii.

Ram açısından gecikme yani Nas farkı yok. Mhz farkı var, benim bilmediğim farklar da olabilir. Asıl önemli olan işlemci açısından çağ atlıyor sistem. İkinci el alınacaksa ddr4 hala mantıklı ama sıfır alınacaksa kesinlikle ddr5 sistem alınmalı. 2. El ddr5 sistemlere zaten neredeyse sıfır parası istiyorlar.

Ram açısından gecikme yani Nas farkı yok. Mhz farkı var, benim bilmediğim farklar da olabilir. Asıl önemli olan işlemci açısından çağ atlıyor sistem. İkinci el alınacaksa ddr4 hala mantıklı ama sıfır alınacaksa kesinlikle ddr5 sistem alınmalı. 2. El ddr5 sistemlere zaten neredeyse sıfır parası istiyorlar.
sen mantıklı konuşmak reis:peped::peped::peped::peped:

bu saaten sonr ddr5 dizmek daha mantıklı olur.

Ddr3 ile dik durusumuzla devam 🫡. 2 haftaya ddr5 e geçiyorum çağ atliycam
ben 11 yıldır DDR3'teyim hocam. hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ömür olarak mı diyorsunuz F/P olarak mı? başlık ile konu biraz dengesiz

Geri