ddr5 in bi avantaşi yok intel tabanlı ddr4 toplanir haylaDDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek bilgisi olan varmı şuan DDR5 sistem toplamak istesem nerdeyse 2 katı fiyat çıkıyor bilen varmı
ddr5 in bi avantaşi yok intel tabanlı ddr4 toplanir hayla
Ddr3 ile dik durusumuzla devam. 2 haftaya ddr5 e geçiyorum çağ atliycam
hayırlı olsun reisDdr3 ile dik durusumuzla devam. 2 haftaya ddr5 e geçiyorum çağ atliycam
ihtiyacın olmadığı sürece geçmeye gerek yok senin oynayacağın oyunlara bağlı olarak ömürlük bile götürür sıfırdan alınıyorsa güncel almak her zaman daha iyidir tabii.DDR4 sistemler daha ne kadar devam edicek bilgisi olan varmı şuan DDR5 sistem toplamak istesem nerdeyse 2 katı fiyat çıkıyor bilen varmı
bende öyle düşünüyorum ama bir yandanda ileriye dönük olmasıda lazımddr4 am6 çıkana kadar yolu var
sen mantıklı konuşmak reisRam açısından gecikme yani Nas farkı yok. Mhz farkı var, benim bilmediğim farklar da olabilir. Asıl önemli olan işlemci açısından çağ atlıyor sistem. İkinci el alınacaksa ddr4 hala mantıklı ama sıfır alınacaksa kesinlikle ddr5 sistem alınmalı. 2. El ddr5 sistemlere zaten neredeyse sıfır parası istiyorlar.
ben 11 yıldır DDR3'teyim hocam. hayırlı olsunDdr3 ile dik durusumuzla devam. 2 haftaya ddr5 e geçiyorum çağ atliycam
Şu 6 7 yıllık sürede bu bir sıkıntı olur mu öyle sorayımben 11 yıldır DDR3'teyim hocam. hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ömür olarak mı diyorsunuz F/P olarak mı? başlık ile konu biraz dengesiz