Arama sonuçları: *

1. serkankrky38

Beyler bu sistemin ederi ne kadar ?

Kusura bakma ama 70 bin gram etmez 35 bin bile etmeyebilir . Sogutucu 240 mm ram 16 gb cl 40 4070 ti ama super felan degil, anakart a serisi , uzgunum ama fiyata baya hayali olmus bu fiyata 4080 super 0 sistem dizerim ben. Ha asagida koltuk ve birkac ekipman varmis onlari ayri satmalisin yoksa...
  2. serkankrky38

Am5 geçiş önerisi, görüşleriniz.

Lian li dynamic evo nun 2 3 fotosunu yüklenmesin. 420 mm destekliyor diye bi ara alacaktım sonra vazgeçtim. Bi yakin çekim bide uzak çekimde büyüklüğünü gösteren foto atarsanız sevinirim
  3. serkankrky38

Hepsiburadada pc bilesenlerinde insirim varmi

Taksit olayi çok iyi 3 6 taksit vade farkı yok. Oyuzden alabiliyorum.
  4. serkankrky38

Hepsiburadada pc bilesenlerinde insirim varmi

Beyler pc toplayacağım hepsibyradada taksit imkanım çok iyi vade farksız olayı. Hazır sistem alamam suanda.site içerisinde bugün vatandaki gibi indirimde olan bileşenlerin ne var bir soylermisiniz. Birde kara cuma için öbür hafta beklemelimiyiz? Az çok istediğim seyler şunlar. 420 mm gibi...
  5. serkankrky38

4k oyun icin en uygun ne gider

7800xt 7900 gre fln kurtarmazmi
  6. serkankrky38

4k oyun icin en uygun ne gider

Beyler suanki durum için render veya yüksek herz isteyen oyunlar haric(cs2,valo vb) 4k ayarda yüksek grafikte hikayeli oyunlar oynayabilmek için nvidia veya intel den ziyade full amd sistem toplamaya çalışsak en uygun nekadar mal olur. Ram 32 ssd 1 tb olmalı vram 16dan aşağı olmaz zaten. 7500f...
  7. serkankrky38

200-300bin TL BÜTÇELİ SİSTEM TAVSİYESİ

Dediğim gibi soketler yenilenecek 2025 te, gddr 7 ramler gelebilir, rtx 5000 serisi gelecek, belki intel ve amd tarafından amiral işlemciler cikacak(2023 ve 24 te çıkmadı pek) bunlar yeni çıkacakken bukadar parayı harcama beklet derim.
  8. serkankrky38

200-300bin TL BÜTÇELİ SİSTEM TAVSİYESİ

Hocam 2025 sonunu bekleyin rtx 5090 alin gecin direkt. 32 gb vram olacak deniyordu ki 4090 da 24gb. Madem para sınırı yok bekleyin derim
  9. serkankrky38

Laptop mu Masaüstü mü ?

Masaüstü al.brnim yaptığım hatayı sen yapma. Sayamadım elimde duruyor. Zar zor oyun oynatıyor. İş için 10k lik laptop bole iş görür ama oyun için en az 70k lik laptop alman lazım onun yerine Masaüstü al en az 10 sene rahat kullanabilirsin.
  10. serkankrky38

Topladığım Sistemimi Satıcam Sizce Ne kadar Eder

2.el fiyat piyasasını bende pek bilmiyorum. 35 sizin için idealmi?
  11. serkankrky38

Topladığım Sistemimi Satıcam Sizce Ne kadar Eder

Rtx 4090 ı satiyorsaniz uygun fiyata alabilirim.
  12. serkankrky38

Max 22K ya kasa dizmek istiyorum yada max 30 k ya laptop almak istiyorum

Hocam düşünürseniz Hp pavilion gaming laptop var bende temiz kullanılmış. İsterseniz bi konuşalım
  13. serkankrky38

Yeni PC topluyorum sizce nasil?

İdealo.de diye bir site var o nasıl bir site biliyormusunuz.
  14. serkankrky38

Bu sisteme neler ekliyebilirm ?

Bana onun suprim liquidlisi lazim
  15. serkankrky38

PC HOCASI GG-2 Bilgisayara nasıl yükseltme yapabilirim

Ram eksik ssd geride kalmış işlemci giriş seviye anakart anam zamanından kalma :) psu dusuk(vucuduma doktugum tuzlu suyla elektriği ben daha fazla W verebilirim.Ekran kartı mukemmel ... Suc bendemi Ekrem abi
  16. serkankrky38

Çözüldü✓ 60/65K arası sistem önerisi

Evet bi 2 aya düşünüyorum işler hallolursa 1704736089 Teşekkürler
  17. serkankrky38

Çözüldü✓ 60/65K arası sistem önerisi

arkadaşlar 4gb vramli rtx3050 ti ryzen 7 5800 x ve 16 GB ramli laptopta zorlamayla oyun oynuyorum. Vram resmen delirtiyor beni o yüzden artık sistem toplamanın zamanı geldi. Bana tekli yada hazır sistem önerisi lazım Ekranda dahil olmak üzere 60k/65k fiyata çıkabilirim. Hazır sistemden daha...
Top Bottom