Neler Yeni

Beyler bu sistemin ederi ne kadar ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Furkan
Yardımınıza ihtiyacım var bu ilandaki herşeyin ederi ne kadar kaça almalıyım

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Rüveyda Akın
Görüntülemek istediğiniz ilan yayında değildir, benzer kategorideki ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

diyor.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
İlan kalkmış hocam

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Uğur Çam
Alınmaz hocam bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Serkan karakaya
Yardımınıza ihtiyacım var bu ilandaki herşeyin ederi ne kadar kaça almalıyım
Kusura bakma ama 70 bin gram etmez 35 bin bile etmeyebilir . Sogutucu 240 mm ram 16 gb cl 40 4070 ti ama super felan degil, anakart a serisi , uzgunum ama fiyata baya hayali olmus bu fiyata 4080 super 0 sistem dizerim ben.
Ha asagida koltuk ve birkac ekipman varmis onlari ayri satmalisin yoksa alan olmaz ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kusura bakma ama 70 bin gram etmez 35 bin bile etmeyebilir . Sogutucu 240 mm ram 16 gb cl 40 4070 ti ama super felan degil, anakart a serisi , uzgunum ama fiyata baya hayali olmus bu fiyata 4080 super 0 sistem dizerim ben.
Ha asagida koltuk ve birkac ekipman varmis onlari ayri satmalisin yoksa alan olmaz ..
Sorun hepsini toplu satiyor olman hepsini tek tek sat kasayi tek sat ancak o sekilde satabilirsin. 1 cirpida butu herseyi elden cikartmak istemeni anliyorum fakat kimse almaz bu net. Sana tavsiyem ilani sil ve kasa haric tum ekipmanlari tek tek sat. Elden daha hizli cikartirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun hepsini toplu satiyor olman hepsini tek tek sat kasayi tek sat ancak o sekilde satabilirsin. 1 cirpida butu herseyi elden cikartmak istemeni anliyorum fakat kimse almaz bu net. Sana tavsiyem ilani sil ve kasa haric tum ekipmanlari tek tek sat. Elden daha hizli cikartirsin
Sağolun hocam tek tek satmak daha mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,379
Üyeler
164,827
Son üye
Dominic McCarron
Top Bottom