Arama sonuçları: *

1. simo0275

APU SİSTEM ALIP 2. EL EKRAN KARTI ALMAK MANTIKLI MI?

kasadaki 350w psu onun için yetmez birde 5600g yani apu işlemci normal işlemciye göre daha pahalı ekran kartsız sıfır sistem toparlayıp ekran kartını 2. el alablirsin rtx4060 için 600w olsa iyi olur
  2. simo0275

Çözüldü✓ Bilgisayar Topladım Uyumlu mu? ve AM5 işlemciye hangi sıvı soğutma takıcam?

Onun en iyi çözümü sıvı sogutma satin alcagin yerde satıcıya sormuş oluyor genelde birisi satıcı orda hangisine uyumlu olup olmadığını yazıyor
  3. simo0275

11.11.2023 DONANIM ARŞİVİ PC

aga kasayı standart haliyle aldım bende kasayı değiştirmiş aldıktan sonra fark ettim ya fsp olaydı iyiydi frsiby yapmış
  4. simo0275

dış kasayı görünce aklıma direk incehsap geldi zaten
  5. simo0275

techizatı kurmak lazım
  6. simo0275

ne zaman gelicek ağaç olduk
  7. simo0275

Bu sistem ne kadar eder

15 k ya 6500xt li sıfır sistem toplarsın zorlasan ryzen 5 5600 bile takarsın millet kafayı yemiş asus monitörle alınabilecek maks rakam 9 arkadaşın dediği gibi fazlası zarar
  8. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

videoda dedi zaten ihtiyacı olan arkadaşlara ulaştımaya çalışıyoruz elimizden geleni yaptık ama alıpta satacak olan alabilirse helali hoş olsun dedi adam sjdajhdj a
  9. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

yo linçleyen linçlesin abi ben piyasayı bu şkeilde öğrendim ticarete böyle başladım çoğu donanım arşivi ürününü de aldım ha 1 den 2 den fazla almadım ona dikkat ettim burda açgözlülük yapmamak lazım ama ben bu kasalarla ekipmanlarla harçlığımı çıkardım ticareti öğrendim kendime katkı sağladım...
  10. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

tabi onda tabi onda büyük parlar döndüğü için o şekilde ama yani ticaretin mantığı nedşr paran varıdr bir ürün varıdr alırsın satışa koyarsın kar edersin satarsın bu para sonuna kadar helaldir ürünü fahiş fiyatta ucuza almıyor fahiş fiyatta pahalıya satmıyorsan hiç bir problem yok oda şunun...
  11. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

yine aynı mevzuya geliyoruz parası olupta araba alıp satıp da geçimini sağlayanlarda o zaman vergi kaçırıyor öylemi 1672302088 ticaret basit bişey zannediyorlar knki onu kendisi kavraması lazım enflason oranlarını ürünün piyasa değerinin altıdna fırsat ürünü olarak satışa çıkıpta zaten 16k olan...
  12. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

yaşın küçük anladığım kadarıyla bir ürün satışa çıkıyorsa bundan herkes faydalanabilir ticaret al sat yapmak karaktersizliği bırak ekmek parası için uğraşandır eğer 1 2 tane almak yerine açgözlülük yapıyorsan o zaman hakka girersin bende sektörün içindeyim denk geldiği zaman alıyorum 1 tane...
  13. simo0275

MD4 sistemin haksızlığı

3-5 alsatçı için 79 il şansını kaybetti knk
  14. simo0275

16k bütçem var nasıl bir sistem almalıyım

bugun video gelicekti herhade yanlış anlamadıysam f/p kasa incelemesi diye paylaşmıştı abdullah abi
  15. simo0275

3500Tl ekran kartı dışı kasa önerisi

pardon yanlış anladım ben knkikusua bakma
  16. simo0275

3500Tl ekran kartı dışı kasa önerisi

knki bütçen ne civara bilmiyorum ama oyun oynıcakdan amd ryzen 3 4300ge den düşüğü pek işine yaramaz bende kendi kasamı satıp ryzen 5 5600g liye döncem
  17. simo0275

Bilgisayarcı termal macun sürer mi?

ya allah aşıkan bi boşl yapmayın eğer işlemi fanı varsa zaten fanın üzerinde şu an termal macun vardır bende bilgisayarcıda çalışıyorum ben müşterinin başımda dikilmesinden nefret ederim
  18. simo0275

ryzen 5 5600x i soğutmak için stok fan yeter mi sıvı soğutucu almak gerekir mi

bütçen varsa sıvı soğutma kesinnikle al
  19. simo0275

Monitör nasıl sizce ?

bütçen ne kadar bilmiyorum ama bence tercih etme üstüne 300 tl gibi bir fiyat koy indirimden vs den güzel bi monitör denk getirirsin mesela ben şu monitörü 2 -3 hafta önce 1470 tl ye aldım...
Top Bottom