Arama sonuçları: *

1. timssy

42 bin TL Monitör dahil sistem önerisi (yarın alınacak)

Bu ne lan. Bu fiyat ciddi mi :d 1689090387 https://www.gaming.gen.tr/urun/313157/nova-white4070-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-white-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu sistem iyimiş bu arada alınır.
  2. timssy

Çözüldü✓ Şuan sistem alınır mı?

Yanlış bilgilendirmeden raporladım gitti lol
  3. timssy

fiyat iyi midir hepsi ikinci el

izoly psu kesinlikle alma.
  4. timssy

Sistemim kaça satmalıyım? 5600 3070ti

şahsen ben olsam 23-24 altı teklife bakmazdım bile. Parçalar gayet kaliteli on numara sistem.
  5. timssy

Elimde aralık ayında 0 topladığım bi sistem var satmalı mıyım

Bence şuan satmak mantıklı değil.
  6. timssy

Çözüldü✓ bilgisayarımı hangi oyunlarda deneyebilirim?

Aynı şekilde 20 yaşındayım daha yeni imzadaki sistemi aldım :D Daha gelmedi ama olsun. Şimdilik laptop ile idare ediyoruz bakalım
  7. timssy

Ben sistemi en fazla zorlayabileceğin oyunları yazdım. Sistem o kadarda kötü değil ayrıca. Çift slot 8x2 ram takarsan çok daha iyi olur.
  8. timssy

Rdr2, God of war, Elden ring, Cyberpunk, Metro exodus aklıma gelen bunlar
  9. timssy

Sistem değerlendirmesi ve eleştirisi

bu fiyata 3070ti alırsın o depolamalara para vermeye değmez
  10. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

Fiyat farkı o kadar fazla değil.
  11. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

Bronze olanda aktif PFC var yani voltaj dalgalanmalarını düzenleyen ikinci bir devresi var o yüzden pahalı. Birde bronze sertifikası var doğal olarak daha pahalı oluyor. 1672141906 Ayrıca yurtdışından geliyor white olan sağda depozito ücreti var
  12. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

Eğer ileride sisteme rtx 3080 ve üzeri bir ekran kartı takmak gibi bir durumun yoksa 650 w psu iş görücektir. 650w psu ile rtx 3070 vs. kullanabiliyorsun.
  13. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

2. El konusunda ne desem yalan olur. Şahsen sıfır bir sisteme 2. el bir ürün koymam ben ama bu tamamen size ve bütçenize bağlı. 1672141260 Amazon linkindeki aynı ürün evet.
  14. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

Keşke her şeyi amazondan alabilsek :) Varsa amazonda gözün kapalı alabilirsin bir problem çıksa bile gözün arkada kalmaz direkt çözerler. Elimden geldiğince tüm elektronik ürünlerimi amazondan alıyorum aynı şekilde.
  15. timssy

psu-fan-1tb ssd önerisi

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1tb-nvme-m-2-3500-2100mb-snv2s-1000g-fiyati,5242127.html https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-cooler-master-mwe-750w-mpe-7501-acabw-beu-fiyati,828340123.html
  16. timssy

Gaming gen tr alışveriş yapanlar

Kargocudan rica edip bakabilirsin böyle bir hakkın var.
  17. timssy

Bu çok önemli bu arada gerekirse kargocuyu beklet kasanın camını vs. kontrol et daha sonra teslim aldığını onayla yoksa sıkıntı oluyor.
  18. timssy

İstanbulda mı oturuyorsun ?
  19. timssy

Bu sistemi sipariş ettim de özelleştirme yapmadım yapsamıydım acaba

Madem bütçeniz yok nasıl özelleştirecektiniz ?
  20. timssy

İ5-12400F - Rtx 3070 Kaç sene götürür

Fps oyunları için 24’ 1080p tercih ediliyor genellikle. 1670620843 hocam 8k ya Türkiye şartlarında nasıl geçelim :D
Top Bottom