8 ram dışında iyi sistemreis bu pc okadar iyimiydi![]()
Ve eğer sistem hazırsa yüksek ihtimalle iki ramdir 8x8 bak kasadan 2 tane varsa anlarsın zaten o zaman gayet iyi dediği oyunlarda rahat oynanır sistem8 ram dışında iyi sistem
birde anakart bence8 ram dışında iyi sistem
hazır değil 5 yılda topladım rami babama aldırdım çok darlamak istemedim 8 aldırdım8 ram dışında iyi sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve eğer sistem hazırsa yüksek ihtimalle iki ramdir 8x8 bak kasadan 2 tane varsa anlarsın zaten o zaman gayet iyi dediği oyunlarda rahat oynanır sistem
Maşallah 5 yıl baya kısa bı sürebirde anakart bence
hazır değil 5 yılda topladım rami babama aldırdım çok darlamak istemedim 8 aldırdım
Açar genede oyunları ama rami yükselirseniz daha iyi olurbirde anakart bence
hazır değil 5 yılda topladım rami babama aldırdım çok darlamak istemedim 8 aldırdım
Ayrıca aynı ramden almanız çok çok iyi olacaktırtavsiyeniz için tşkederim en yakın süede 16 yapıcağım
Ben sistemi en fazla zorlayabileceğin oyunları yazdım. Sistem o kadarda kötü değil ayrıca. Çift slot 8x2 ram takarsan çok daha iyi olur.reis bu pc okadar iyimiydi![]()
3 e giderken bende GTA Vice City oynuyordum .dreis 8 e gidiyorum 3 e giderken aldığım laptopla başladım sattım kassa aldım onu upgrade ederek aldım benim için kısa bi süre gibi geldi