Neler Yeni

Çözüldü✓ bilgisayarımı hangi oyunlarda deneyebilirim?

Reepexx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Talha Topçu
Ben sistemi en fazla zorlayabileceğin oyunları yazdım. Sistem o kadarda kötü değil ayrıca. Çift slot 8x2 ram takarsan çok daha iyi olur.
Hepinizin desteği için tşk ederim Seviliyorsunuz

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
reis moralini bozma valla sistemin gayet güzel ben 21 yaşındayım elimde dandik bi laptop var i7 5600u ve hd grap olan :))
N2840 var bende i3 1.nesilden.bilenkotu 3 sekme açınca Google'da patlıyor i7 5.nesil okadar kötü değildir gibi 💁🏻‍♂️

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
reis moralini bozma valla sistemin gayet güzel ben 21 yaşındayım elimde dandik bi laptop var i7 5600u ve hd grap olan :))
Aynı şekilde 20 yaşındayım daha yeni imzadaki sistemi aldım :D Daha gelmedi ama olsun. Şimdilik laptop ile idare ediyoruz bakalım

N2840 var bende i3 1.nesilden.bilenkotu 3 sekme açınca Google'da patlıyor i7 5.nesil okadar kötü değildir gibi 💁🏻‍♂️
bende tek veya çift çekirdek olan modelini unuttuğum 2005 model dell laptop var aynı durumdaydı linux yükleyeyim bari internette kullanırım dedim meğer kali linuxa kablosuz bağlantı olmuyormuş sonra saldım pcyi :D ama şuanki de valla göründüğü gibi değil düşük ayarlarda 1 el lol oynatıyor 2. oyuna giremiyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı şekilde 20 yaşındayım daha yeni imzadaki sistemi aldım :D Daha gelmedi ama olsun. Şimdilik laptop ile idare ediyoruz bakalım
hayırlı uğurlu olsun hocam bende şimdi okullar tatil olduğu için bi işe girip sermaye biriktireceğim 30k civarına bi sistem toplamayı düşünüyorum

Top Bottom