Ben aldım geçen hafta içi teslim aldım çok memnunum 5. İş günü teslim aldım sıkıntı yaşamadım kargoda sağlam getirdiArkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim
İstanbulda mı oturuyorsun ?Ben aldım geçen hafta içi teslim aldım çok memnunum 5. İş günü teslim aldım sıkıntı yaşamadım kargoda sağlam getirdi
Hocam ben balde 6600xt sistemi almıştim kargo süreci 5-6 gün sürdü memnun kaldımArkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim
Bu çok önemli bu arada gerekirse kargocuyu beklet kasanın camını vs. kontrol et daha sonra teslim aldığını onayla yoksa sıkıntı oluyor.Ben alışveriş yaptım bir sorun yoktu. Tek sorun yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sakın telefonuna gelen kodu kargocuya hemen verme. Önce iyice kontrol et kutuyu hasar var mı yok mu diye. Eğer kodu verdikten sonra kontrol edersen ve kutuda hasar tespit edersen kodu verdiğin için kargocu görevini yapmış sayılıyor.
Tamamdır dostum hepinize çok teşekkür ederimBu çok önemli bu arada gerekirse kargocuyu beklet kasanın camını vs. kontrol et daha sonra teslim aldığını onayla yoksa sıkıntı oluyor.
3 defa sistem aldım hiçbirinde sorun yaşamadımArkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim