Neler Yeni

Gaming gen tr alışveriş yapanlar

Mero16x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert algn
Arkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
donanım arşivi gt2 aldım biraz yoğun bir firma bundan dolayı göndermeleri 1 haftayı buluyor ama kargo sağ sağlim geliyor tavsiye derim

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
pardon ben garaj onlinedan almışım

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Burak Ergül
Arkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim
Ben aldım geçen hafta içi teslim aldım çok memnunum 5. İş günü teslim aldım sıkıntı yaşamadım kargoda sağlam getirdi

xCrane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Mustafa Aydın
Samsundan alrım 5-6 gün gibi bir sürede geldi memnunum 4.gün kargodaydı pc

kineist

80+
Ben alışveriş yaptım bir sorun yoktu. Tek sorun yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sakın telefonuna gelen kodu kargocuya hemen verme. Önce iyice kontrol et kutuyu hasar var mı yok mu diye. Eğer kodu verdikten sonra kontrol edersen ve kutuda hasar tespit edersen kodu verdiğin için kargocu görevini yapmış sayılıyor.

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
iki kere alışveriş yaptım sıkıntısız geldi sorun yok

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Hocam ben balde 6600xt sistemi almıştim kargo süreci 5-6 gün sürdü memnun kaldım

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Ben alışveriş yaptım bir sorun yoktu. Tek sorun yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sakın telefonuna gelen kodu kargocuya hemen verme. Önce iyice kontrol et kutuyu hasar var mı yok mu diye. Eğer kodu verdikten sonra kontrol edersen ve kutuda hasar tespit edersen kodu verdiğin için kargocu görevini yapmış sayılıyor.
Bu çok önemli bu arada gerekirse kargocuyu beklet kasanın camını vs. kontrol et daha sonra teslim aldığını onayla yoksa sıkıntı oluyor.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
3 defa sistem aldım hiçbirinde sorun yaşamadım

Top Bottom