Gaming gen tr alışveriş yapanlar

Mero16x

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim

donanım arşivi gt2 aldım biraz yoğun bir firma bundan dolayı göndermeleri 1 haftayı buluyor ama kargo sağ sağlim geliyor tavsiye derim

pardon ben garaj onlinedan almışım

Arkadaşlar yakın zamanda gaming gen trden alışveriş yapacağım sorun yaşayan ya da ürününden çok memnun olan arkadaşlar var mı beni aydınlatabilir misiniz güvenmeli miyim
Ben aldım geçen hafta içi teslim aldım çok memnunum 5. İş günü teslim aldım sıkıntı yaşamadım kargoda sağlam getirdi

Samsundan alrım 5-6 gün gibi bir sürede geldi memnunum 4.gün kargodaydı pc

Ben alışveriş yaptım bir sorun yoktu. Tek sorun yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sakın telefonuna gelen kodu kargocuya hemen verme. Önce iyice kontrol et kutuyu hasar var mı yok mu diye. Eğer kodu verdikten sonra kontrol edersen ve kutuda hasar tespit edersen kodu verdiğin için kargocu görevini yapmış sayılıyor.

iki kere alışveriş yaptım sıkıntısız geldi sorun yok

Ben alışveriş yaptım bir sorun yoktu. Tek sorun yurtiçi kargo ile çalışıyorlar. Sakın telefonuna gelen kodu kargocuya hemen verme. Önce iyice kontrol et kutuyu hasar var mı yok mu diye. Eğer kodu verdikten sonra kontrol edersen ve kutuda hasar tespit edersen kodu verdiğin için kargocu görevini yapmış sayılıyor.
Bu çok önemli bu arada gerekirse kargocuyu beklet kasanın camını vs. kontrol et daha sonra teslim aldığını onayla yoksa sıkıntı oluyor.

3 defa sistem aldım hiçbirinde sorun yaşamadım

Geri