Arama sonuçları: *

1. valhalla

Oyun-Film-Şarkı için bu hoparlör nasıl?

https://app.hb.biz/PfdVGHpMJc2d Yukaridakini kullanıyorum oldukça memnunum öneririm
  2. valhalla

Windows 10 Pro Anahtarı nereden almalıyım?

Selamlar, ben kardeşimin pc is için Jet lisans tan aldım sipariş kısmına direk kod düştü ve bize verdikleri kodu pc de lisans anahtarını aktif kıldığımızda kabul etti herhangi bir sorun yaşamadık şükür...15 gün önce işlemi yaptık...
  3. valhalla

Donanım Arşivi özel sistem gelir mi

Günaydın, "Afrikadaki bir ülke adına benzer mağazanın doğum günü sebebiyle neredeyse her kanal güzel fiyatlara sistem çıkarıyor...." tanımlamasını biraz açar mısınız çok merak ettim doğrusu? :D
  4. valhalla

Msi RTX 3060 Ventus 12gb nasıl ?

Hocam selamlar, benim ikincil sistemimde inno 3060 rtx 12 gb 7500 f sistem var, kule tipi soğutucuyla boşta 38-41 en baba oyunlarda 60 dereceyi geçtiğini görmedim.. Ki MSI ın kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum, iyi bir soğutucu sistemiyle sorun yaşamazsınız zannımca...
  5. valhalla

Bu sistem 2k da iş yapar mı

Eyvallah kardeşim cansın 😀 1707237895 Performans ya da oyunlarda fps diye bakıyorsan neredeyse ikisi de aynı hocam..Bu arada kule tipi soğutucun varsa Ok, baya bi götürür seni ama macunun da kalecisini kullan ki anlamı olsun yoksa stok fan gibi sonuç alırsın demedi deme..
  6. valhalla

Bu sistem 2k da iş yapar mı

Selamlar, 2 ayrı sistemim var hocam, birinde 7500f var diğerinde 7600 var...Her iki sistemi aldığımda stok fan takılıydı ve ısı değerlerinde resmen yarışıyorlardı birisi ben 75 oldum diğeri 81 e çıktım seni geçtim diyodu. Aralarındaki kavgaya dayanamadım gidip thermalright phantom 120 çaktım...
  7. valhalla

2k oyun için sistem önerisi

Hocam selamlar, dün kardeşim için siparişini verdiğim ve gelmesini beklediğim ürününü ekran görüntüsünü ekte gönderiyorum.. İşinizi goruyorsa bi inceleyin.. 1703508240 Yorumumu düzeltiyorum dediğim sistem 1080p içindir.. 2 k için oneremiyorum sorry..
  8. valhalla

Yayın için sistem tavsiyesi.

Saolun aynen paylaşıyorum, iyi forumlar :)
  9. valhalla

Yayın için sistem tavsiyesi.

Hocam selamlar bisey sorucam size..ryzen 5 5600 ve sapphire pilse 12 gb rkran kartiyla ile youtube yayıncı bilgisayarı düzelebilir miyiz? Yakın bir arkadaş yapilacagini iddia ediyor ama ben 7500 f ten asagi olmaması gerektiğini savunuyorum, arkadaşımız da der ki güçlü bir anakart ile...
  10. valhalla

Çözüldü✓ pc hocasının 37k’ya 7800 xt sistemi nasıl sizce dostlar?

34.5 k idi o sistem ama 3 5 günde 37 k ya çıkmış.. Anlamıyorum yaa bu ülkede dolar ne zaman 5 günde toplam 2500 t lik artış gösterdi de bi anda fiyatını arttirdilar
  11. valhalla

Bu sistem alınır mı syfa güvenilir mi?

Yani 28 Kasım da mı açmışlar siteyi...Harbi uzak durmak lazım ağalar ben diyim... Az para diil 23 bin tl şimdi call center notunu yine aradım telleri kapalı...Tam bi max risk...
  12. valhalla

Kapıda kartla ödemeyi kabul etsin siparis veririm gelince kargocunun yanında açar bakarim dediği gibiyse alırım değilse fu.k off der geri gönderirim.. adamlar rlfna cevap verse dicem ama sallamıyolar bence hıyar satışı gibi :))
  13. valhalla

Arkadaşlar ilana dikkat edin başlıkta 2 X 16 gb Ram diyor ürün açıklamasında ise 2x8 gb Ram yazmış..Aslını öğrenmek için 3 kez cagri merkezini aradım cevap vermedin kapandı.. Açıkçası güvenilir gelmedi bilginize..
  14. valhalla

Max 30k toplama pc.

Selamlar, Vatan bilgisayardaki bir hazır sistemi ekteki gibi revize edince 30 k ya geliyor.. Uygunsa bi inceleyin derim..
  15. valhalla

Sadece oyun amaçlı ekran dahil 30k eder mi?

Sordum hocam, twitch yayını ve kısmen de hikayeli oyunlarda kullanacakmış. Ben pek anlamıyorum ama yakın zamanda sattığı amd li sistemi varmış memnunmuş, bi de online oyun darboğazından o da bahsetti..Kararsızım önceden amd tecrübem olduğu için daha ağır basıyor amd dedi..Ram 32 gb ssd 1 tb 800...
  16. valhalla

Hocam öneriler için teşekkürler sizin sayenizde arkadaşımız orta sırada gönderdiğiniz winorwin v2 yi dün gece aldı.. Aşağıda paylaşacağım linkteki sistemi de kuzen gönderdi, dediğine göre iyiymiş alacakmış bana sordu ama ben anlamam anlayanlardan görüş alıp sana dönerim dedim.. Ne için...
  17. valhalla

Valla iyi ki sormuşuz yaw..Bu akşam alıcam diyodu.. Sizin gönderdiğiniz alternatifleri paylaştım az önce.. Ne zor işmiş bu mevzu
  18. valhalla

Isyerimdeki arkadaşım ekleyebildiysem ekteki PC yi ileriye de dönük olsun diye almayi düşünüyor ama uzman görüşü onayına ihtiyaci var.. Hem oyun hem de Adobe ve temel düzey yazilim çalışması için kullanacak.. Sizce yeterli midir 30 k ya.. Acil görüşünüzü ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler
  19. valhalla

Ok dir teşekkürler, ben arkadaşıma iletiyorum karar onun tabi..Ama baya iyi bi sistemmiş..Buna monitör 2k olarak ne önerirsin hocam, 4 5 k arası olabilir mi mesela..Ya da hiç kasmayip lenovo r25i 30 alsak yeterli olur mu? Neticede ekran kartı ve ana kartın gücünü düşününce güzel bi monitör de...
  20. valhalla

Hacım rtx nedir anlamadım ama önerebileceğiniz bi hazır sistem varsa ya da siz bi donanım yapıp link atarsanız sevinirim
Top Bottom