Neler Yeni

Sadece oyun amaçlı ekran dahil 30k eder mi?

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Bütçe
30000
Arkadaşlar tekrar selam, geçen hafta sizlerin sayesinde çok güzel bi oyun PC siparişi verdim, elime yeni ulaştı henüz kurmadım iş yoğunluğu malumunuz.. Isyerimdeki arkadaşlarımdan birisi de hazı sistem oyun bilgisayarı düşünüyor, yani bu aralar aldı alacak durumda.. Bana wsapp tan 2 sistem gönderdi karar verememiş, olabildiğince iyi bisey olsun diye 30 k civarında bi bütçe yapmış..monitörü almış 2k lık.. Linkler aşağıda, sizce hangisi daha iyidir, malumunuz ben de sizlerin sayesinde almıştım çok anlamam yani..Ya da sizin önereceğiniz bi hazır sistem olursa o da olur. Yardım için şimdiden teşekkür ederim..

justgodz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Özbek
Arkadaşlar tekrar selam, geçen hafta sizlerin sayesinde çok güzel bi oyun PC siparişi verdim, elime yeni ulaştı henüz kurmadım iş yoğunluğu malumunuz.. Isyerimdeki arkadaşlarımdan birisi de hazı sistem oyun bilgisayarı düşünüyor, yani bu aralar aldı alacak durumda.. Bana wsapp tan 2 sistem gönderdi karar verememiş, olabildiğince iyi bisey olsun diye 30 k civarında bi bütçe yapmış..monitörü almış 2k lık.. Linkler aşağıda, sizce hangisi daha iyidir, malumunuz ben de sizlerin sayesinde almıştım çok anlamam yani..Ya da sizin önereceğiniz bi hazır sistem olursa o da olur. Yardım için şimdiden teşekkür ederim..

Hocam o fiyata rtx düşünebilirsiniz.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hacım rtx nedir anlamadım ama önerebileceğiniz bi hazır sistem varsa ya da siz bi donanım yapıp link atarsanız sevinirim

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Celal Smyrna
Hacım rtx nedir anlamadım ama önerebileceğiniz bi hazır sistem varsa ya da siz bi donanım yapıp link atarsanız sevinirim
anakartı b650m-p
depolamayı 1tb yapıp alabilirsin.
ama bana sorarsan ayın ortasını bekleyin 7500f + 7800xt sistem gelebilir.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Ok dir teşekkürler, ben arkadaşıma iletiyorum karar onun tabi..Ama baya iyi bi sistemmiş..Buna monitör 2k olarak ne önerirsin hocam, 4 5 k arası olabilir mi mesela..Ya da hiç kasmayip lenovo r25i 30 alsak yeterli olur mu? Neticede ekran kartı ve ana kartın gücünü düşününce güzel bi monitör de çok temiz kaçar..

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Isyerimdeki arkadaşım ekleyebildiysem ekteki PC yi ileriye de dönük olsun diye almayi düşünüyor ama uzman görüşü onayına ihtiyaci var.. Hem oyun hem de Adobe ve temel düzey yazilim çalışması için kullanacak.. Sizce yeterli midir 30 k ya.. Acil görüşünüzü ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler
Screenshot_20231207_152322_Chrome.jpg

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Isyerimdeki arkadaşım ekleyebildiysem ekteki PC yi ileriye de dönük olsun diye almayi düşünüyor ama uzman görüşü onayına ihtiyaci var.. Hem oyun hem de Adobe ve temel düzey yazilim çalışması için kullanacak.. Sizce yeterli midir 30 k ya.. Acil görüşünüzü ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler Alıntıyı görüntüle
Sakın alma 30k'ya 6600'lü sistem mi alınır.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
7800XT li sistem alınır gibi duruyor.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Isyerimdeki arkadaşım ekleyebildiysem ekteki PC yi ileriye de dönük olsun diye almayi düşünüyor ama uzman görüşü onayına ihtiyaci var.. Hem oyun hem de Adobe ve temel düzey yazilim çalışması için kullanacak.. Sizce yeterli midir 30 k ya.. Acil görüşünüzü ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler Alıntıyı görüntüle

Bunlara bak

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Valla iyi ki sormuşuz yaw..Bu akşam alıcam diyodu.. Sizin gönderdiğiniz alternatifleri paylaştım az önce.. Ne zor işmiş bu mevzu

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova

Bunlara bak
Hocam öneriler için teşekkürler sizin sayenizde arkadaşımız orta sırada gönderdiğiniz winorwin v2 yi dün gece aldı..
Aşağıda paylaşacağım linkteki sistemi de kuzen gönderdi, dediğine göre iyiymiş alacakmış bana sordu ama ben anlamam anlayanlardan görüş alıp sana dönerim dedim.. Ne için kullanacağından emin değilim.. Profesyonel görüş paylaşırsanız çok sevinirim
Not: Monitor için paylaşım yapmadı ama bu sistem 27 k galiba..üstüne de 3 5 k lik bisey alacağını varsayıyorum..

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
Hocam öneriler için teşekkürler sizin sayenizde arkadaşımız orta sırada gönderdiğiniz winorwin v2 yi dün gece aldı..
Aşağıda paylaşacağım linkteki sistemi de kuzen gönderdi, dediğine göre iyiymiş alacakmış bana sordu ama ben anlamam anlayanlardan görüş alıp sana dönerim dedim.. Ne için kullanacağından emin değilim.. Profesyonel görüş paylaşırsanız çok sevinirim
Not: Monitor için paylaşım yapmadı ama bu sistem 27 k galiba..üstüne de 3 5 k lik bisey alacağını varsayıyorum..
Rica ederim galiba sisteme zam gelmiş ben attığımda daha ucuzdu.

Dostum öncelikle kuzenine için kullanacağını sorsan daha iyi olur. Yayın vs açacaksa nvidia daha mantıklı olur amd ister mi birde. Ben genelde kişinin tercihine göre sistem atarım ama amd f/p olduğu için ilk başta amd sistem atıyorum kişi istemezse nvidia öneriyorum.

O fiyata kuzenin max 4060ti'lı sistem alır.
Amd tarafında tek tek toplayıp rx6800 ve ryzen 5 5600'li sistem dizebilir. (online oyunlarda darboğaz yer 1080p de optimizasyonu kötü oyunlarda da darboğaz yiyebilir 2k da kullanacaksa sorun olmaz ama)

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Sordum hocam, twitch yayını ve kısmen de hikayeli oyunlarda kullanacakmış. Ben pek anlamıyorum ama yakın zamanda sattığı amd li sistemi varmış memnunmuş, bi de online oyun darboğazından o da bahsetti..Kararsızım önceden amd tecrübem olduğu için daha ağır basıyor amd dedi..Ram 32 gb ssd 1 tb 800 850 gold psu ve destekleyen kasa bakıyorum dedi..Uygun fiyatlı denk gelirse rtx 3070 ti 12 gb ya da 4060ti 16 gb li sistem de olabilir o halde amd zaruri değil diyo...Bi de kasa donanımına göre monitor seçerim illa full hd 2k 4k diye bi tercihim yok uyumlu olsun yeter dedi, sattığı sistemde 60 helikopter monitörü varmış ondan 1 2 tık iyi olsa yeter dedi.. Eger iyi bi firsat varsa kasa donanimini 30 k civarina zorlayabilirim der..Elçiye zeval olmaz yanlış bisey aktardiysam ya da uzun uzun yazdıysam affola:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

60 hz yerine 60 helikopter yazmış klavye pardon hocam..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,451
Üyeler
162,003
Son üye
nestle1928
Top Bottom