valhalla
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 104
- İsim
- Ahmet Taşlıova
- Bütçe
- 30000
Arkadaşlar tekrar selam, geçen hafta sizlerin sayesinde çok güzel bi oyun PC siparişi verdim, elime yeni ulaştı henüz kurmadım iş yoğunluğu malumunuz.. Isyerimdeki arkadaşlarımdan birisi de hazı sistem oyun bilgisayarı düşünüyor, yani bu aralar aldı alacak durumda.. Bana wsapp tan 2 sistem gönderdi karar verememiş, olabildiğince iyi bisey olsun diye 30 k civarında bi bütçe yapmış..monitörü almış 2k lık.. Linkler aşağıda, sizce hangisi daha iyidir, malumunuz ben de sizlerin sayesinde almıştım çok anlamam yani..Ya da sizin önereceğiniz bi hazır sistem olursa o da olur. Yardım için şimdiden teşekkür ederim..
PCH-AIM / RYZEN 5 7500F / RX 6700 / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 5600MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
CLASSIS / RYZEN 5 7500F / RX 7800 XT / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 5200MHz DDR5 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com