Ne farkları var işlemcilerin? Benim 7600 tercih etmemin sebebi 7500f in çok ısınıyor olması7600 yerine 7500f seçilebilir aynılar diğer seçimler güzel ama işlemciler için hava soğutma veya sıvı soğutma şart haberin olsun
Hava soğutucum var7600 yerine 7500f seçilebilir aynılar diğer seçimler güzel ama işlemciler için hava soğutma veya sıvı soğutma şart haberin olsun
İş yapar ama 4070 Süper al kartı 24K falan fiyatları. İşlemci ve anakart 10-11K ya hallolurGigabyt 4070 12gb
Amd r 5 7600 am5
gigabyt b650m ds3h
Abiler bu üçlü iyi mi 36k bütçem var anakart,ekrankartı ve işlemci için. 36 dan yukarı çıkamam.
Hocam daha fazla çıkamıyorum son buİş yapar ama 4070 Süper al kartı 24K falan fiyatları. İşlemci ve anakart 10-11K ya hallolur
Selamlar,Ne farkları var işlemcilerin? Benim 7600 tercih etmemin sebebi 7500f in çok ısınıyor olması
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hava soğutucum var
aynı sıcaklıklara ulaşıyorlar 7600 dahili gpu var ama kullanmayacağın için gerek yok aradaki farkaNe farkları var işlemcilerin? Benim 7600 tercih etmemin sebebi 7500f in çok ısınıyor olması
Hava soğutucum var
forumda yeni olup düzgün yorum yapan nadir üyelerden öpçem çeniSelamlar,
2 ayrı sistemim var hocam, birinde 7500f var diğerinde 7600 var...Her iki sistemi aldığımda stok fan takılıydı ve ısı değerlerinde resmen yarışıyorlardı birisi ben 75 oldum diğeri 81 e çıktım seni geçtim diyodu. Aralarındaki kavgaya dayanamadım gidip thermalright phantom 120 çaktım ikisi de 50 lerde geziyor...
Arkadaşın dediği gibi 7500 ya da 7600 farketmiyor mutlaka en azından sağlam bir kule tipi soğutucu al...
Eyvallah kardeşim cansınaynı sıcaklıklara ulaşıyorlar 7600 dahili gpu var ama kullanmayacağın için gerek yok aradaki farka
forumda yeni olup düzgün yorum yapan nadir üyelerden öpçem çeni
Performans ya da oyunlarda fps diye bakıyorsan neredeyse ikisi de aynı hocam..Bu arada kule tipi soğutucun varsa Ok, baya bi götürür seni ama macunun da kalecisini kullan ki anlamı olsun yoksa stok fan gibi sonuç alırsın demedi deme..Hocam o zaman 7500f e dönüyorum kule tipi soğutucum var problem olmaz diyorsunuz öyle mi