Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayar topluyorum tavsiyeniz ya da yanlış gördüğünüz bir şey var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mustafa İhsan Albayrak
Öncelikle zaman harcayıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
İşlemci seçimimi Ryzen 7 7700x ile değiştirmiştim ama 10k fiyat koymaları biraz canımı sıkmıştı açıkcası sizin önerdiğiniz 7k ya denk geliyor ve bu bana 3k lık bir bütçe açığı yapıyor bu sebeple Ryzen 5 7600x seçip ekran kartımı Palit RTX 4070 Super JetStream olarak değiştiriyorum.
Anakart seçimimi de tavsiyeniz üzerine B650-E olarak kullanacağım. Ekstra olarak kasa renk seçimimi de siyahtan yana yapıyorum beyaz sistem gerçekten göze hoş duruyordu ama maalesef bütçe el vermiyor bu sebeple NZXT H5 Elite ATX 750W 80+ Bronze Siyah modelini tercih edecegim.
SSD olarak da dediğiniz SSD bütçe olarak çok uygun ve cidden maddiyat konusunda rahatlatıyor bu sebeple tekrardan önerinize uyacağım.
Sıvı soğutma olarak da Arctic Liquid Freezer III 240mm sıvı soğutmayı tercih edeceğim. Gözünüze takılan başka detay varsa yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum.
Gayet uygun yeterli olacaktır, seçtiğiniz soğutucu zaten BO3 üründen bir tanesi gayet güzel. Yeterliliği sormuşsunuz Oğuzhan Yücel doğru yanıtı vermiş zaten, kasa işi biraz keyfi seçimler hani zaten hemen hemen herşeyi karşılıyor o yüzden ona ve psu'ya bir görüş düşünmedim. Zaten daha kötü bir PSU olsa onuda değiştirin derdim. Sistem bu benim önerdiğim ve sizin son kararınız ile gayet makul, üzerine çokda düşünmeye gerek yok. Zaten çok derin düşünce işin içinden çıkılmaz bir hale geliyor, kabul edip kapatıp keyfini sürmeye bakmak lazım.

xTURANN

80+ Silver
Eğer bi 10 yıl update yapmayı düşünmüyorsan sisteme, kendini zorla 7800x3d ve 5000 Serisinden Bir Ekran Kartı al.

evoflex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Evren Demirci
Gayet uygun yeterli olacaktır, seçtiğiniz soğutucu zaten BO3 üründen bir tanesi gayet güzel. Yeterliliği sormuşsunuz Oğuzhan Yücel doğru yanıtı vermiş zaten, kasa işi biraz keyfi seçimler hani zaten hemen hemen herşeyi karşılıyor o yüzden ona ve psu'ya bir görüş düşünmedim. Zaten daha kötü bir PSU olsa onuda değiştirin derdim. Sistem bu benim önerdiğim ve sizin son kararınız ile gayet makul, üzerine çokda düşünmeye gerek yok. Zaten çok derin düşünce işin içinden çıkılmaz bir hale geliyor, kabul edip kapatıp keyfini sürmeye bakmak lazım.
Yardımlarınız için teşekkür ederim son karar olarak dediğim gibi revize ettiğim sistem üzerinden toplayacağım konuyu çözüldü olarak işaretliyorum .

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,785
İsim
Oğuz
Top Bottom