Arama sonuçları: *

1. Ö.F.Ö

Termal macunu kac gunde bir degistirmeliyim

Daha önce sıvı soğutma kullanmadım fakat bu konu size yardımcı olabilir. Konu Linki
  2. Ö.F.Ö

Termal macunu kac gunde bir degistirmeliyim

İşlemci sıcaklıklarını kontrol et, anormal sıcaklıklara ulaştığı zaman termal macununu kontrol et eğer kurumuş/bitmişse değiştir. Ben sistemimi aldıktan 1-1,5 yıl sonra değiştirdim.
  3. Ö.F.Ö

Bu ne alaka şimdi???

vardır.
  4. Ö.F.Ö

Aldığım hazır sistemde parçaların garanti belgesi yok

3 ü de aynı olması lazım PDF olanın çıktısını alabilirsin. 1680725841 bu arada bana da böyle gönderdiler, biri PDF, biri HTML, biri XML.
  5. Ö.F.Ö

Şok abarttı ! RTX 6600 ekran kartlı sistem

konusu 1 milyon defa açıldı baydı artık bir çalışan hata yapmış işte ne abarttınız en bilge sizsiniz tamam 👍😃
  6. Ö.F.Ö

Gaming Gen Siparişim Hala Hazırlanıyor

Çok şükür bu zamana kadar internetten verdiğim siparişlerde sıkıntı yaşamadım. Tüm siparişlerim söylenilen tarihte teslim edildi. 😄
  7. Ö.F.Ö

Gaming Gen Siparişim Hala Hazırlanıyor

Gaming gen'den sistem satın almıştım 17 Ağustos'ta sipariş verdim aynı gün kargoya verildi, 18 Ağustos teslim ettiler.
  8. Ö.F.Ö

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı dönmüyor

oyundayken mi dönmüyor yoksa sistem boştayken mi
  9. Ö.F.Ö

ELRAENN-GG / i5-12400F / ROG STRIX 3070 Ti GAMING OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2

fiyat güzel ama 500gb ssd nin yeteceğini düşünmüyorum yani bu tarz üst düzey sistemlere 1tb ssd şart bence
  10. Ö.F.Ö

gaming gen tr ne kadar sürede kargoluyor ?

3 ay önce sistem almıştım aynı gün kargoya verildi, bir sonra ki gün teslim edildi.
Top Bottom