6 Aralık saat 21 suların da verdim şuan 1 saat kadar oldu paketlendi olarak değişmiş sistemin durumu. Yarın kargoya verilir muhtemelen benim sistem. Siz de bi tekrar bakın bu gece paketlendi olarak değişirse yarın verirler kargoya.Sistemi 6 Aralık akşamında sipariş verdim hala hazırlanıyor kargolanmadı bile benden sonra sipariş verip alan oldu mu veya tecrübesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim teşekkürler.
Paketlendi olursa ertesi gün saat 1 e kadar veriyorlar kargoya6 Aralık saat 21 suların da verdim şuan 1 saat kadar oldu paketlendi olarak değişmiş sistemin durumu. Yarın kargoya verilir muhtemelen benim sistem. Siz de bi tekrar bakın bu gece paketlendi olarak değişirse yarın verirler kargoya.
Güzel o zaman yarın verilirse Çarşamba Perşembe gibi elimde olur, olsun da vakit geçsin diye forumdan çıkmıyorumPaketlendi olursa ertesi gün saat 1 e kadar veriyorlar kargoya
Kasım ayından dolayı bir yoğunluk olduğunu düşünüyorum.Aşırı yavaşlar son dönemde.
İstanbul içi isen kargodan sonraki gün sabahtan geliyor benim öyle olduGüzel o zaman yarın verilirse Çarşamba Perşembe gibi elimde olur, olsun da vakit geçsin diye forumdan çıkmıyorum
Evet o sebepten ötürü büyük ihtimal.Kasım ayından dolayı bir yoğunluk olduğunu düşünüyorum.
Manisa'dayım büyük ihtimalle Perşembe elime ulaşır kargo bir umut Çarşamba diye kendimi kandırıyorumİstanbul içi isen kargodan sonraki gün sabahtan geliyor benim öyle oldu
Hocam fatura kesilmedi benim halen , kargolanınca mı kesiliyor acaba ?Cumaya kadar gelir bence
Garip elden alanlar bile 1 ila 3 gün bekletiliyor sistemi test etmeleri gerektiği için . Sizin baya hızlı olmuşGaming gen'den sistem satın almıştım 17 Ağustos'ta sipariş verdim aynı gün kargoya verildi, 18 Ağustos teslim ettiler.