b550 ye yükseltmiştim. pek anlamıyorum zaten yorumlara göre yaptım.Hani kartı kullanıyorsun hocam aynı kart mı
b550 ye yükseltmiştim. pek anlamıyorum zaten yorumlara göre yaptım.Hani kartı kullanıyorsun hocam aynı kart mı
hee. reis vafıkbank world kart. hatta aradım gaming gen tr yi birisi daha aradı ödeme ile ilgili diye o sen misinHangi banka kartı hocam kredi kartını sormuştum
Çözersen banada yaz lütfenyok ben aramadım mail gönderdim galiba onlarda sorun var
Daha önce benim de başıma geldi. Gaming.gen.tr yi aradım. Çerezleri temizle sonra dene dendi. Yaptım oldu...Gaming gen den hazır sistemi özelleştirip satın alacağım ödeme aşamasında bilgileri girdikten sonra telefona gelen onayı da onaylıyorum siteye dönünce beyaz bir ekran geliyor siparişlerim kısmına bakınca da beklemede diyor kartdan da para çekilmiyor 15 dk önce verdiğim sipariş iptal oldu birdaha denedim hala beklemede diyor neden oluyor acaba yardım eder misiniz ?
Denedim ama olmadıŞimdi bir daha deneyeceğim
Bende de olmadı. Var bu işte bir şey ama...
Yapı kredi worldden 6 taksit mi seçiyorsun
6 ay mevzuusundan o zamanEvet . onda 6 aya 0 faizli kampanya var diye yazıyorlar. öyle bir şey yoksa boşuna kapmanya var diye milleti kandırıyorlar