Gaming gen ödeme sorunu

FerhatKa

80+
Reaksiyon skoru
214
Gaming gen den hazır sistemi özelleştirip satın alacağım ödeme aşamasında bilgileri girdikten sonra telefona gelen onayı da onaylıyorum siteye dönünce beyaz bir ekran geliyor siparişlerim kısmına bakınca da beklemede diyor kartdan da para çekilmiyor 15 dk önce verdiğim sipariş iptal oldu birdaha denedim hala beklemede diyor neden oluyor acaba yardım eder misiniz ?

Gaming gen den hazır sistemi özelleştirip satın alacağım ödeme aşamasında bilgileri girdikten sonra telefona gelen onayı da onaylıyorum siteye dönünce beyaz bir ekran geliyor siparişlerim kısmına bakınca da beklemede diyor kartdan da para çekilmiyor 15 dk önce verdiğim sipariş iptal oldu birdaha denedim hala beklemede diyor neden oluyor acaba yardım eder misiniz ?
Kaspersky tarzı virüs programı kurulu mu ?

Kurulu ama telefondan da denedim internete sorun vardır diye mobil veriyi açtım ama aynı durum değişmedi
Ondan sordum bende de kaspersky açık iken güvenli ödeme sayfasından yapıyor hata veriyor sürekli. Kapayıp öyle yapıyorum

Aynı sorun bendede vardı benim kartın online ödeme sınırı varmış alacağım sistemde bu fiyatın üstündeydi kartın limitini artırıp aldım

bende az önce sistem ayarladım. ödeme ekranına geldim onay kodu felan geldi girdim. lakin karttan para çekmiyor beyaz ekranda kalıyor. banka limitin var diyo. gaming gen tr başka tarayıcıdan dene çerezleri temizle felan dedi herşeyi yaptım olmuyor. bu bir işaret mi yoksa fazla denememem mi gerekiyor :)

halkbank paraf kart mi

bende az önce sistem ayarladım. ödeme ekranına geldim onay kodu felan geldi girdim. lakin karttan para çekmiyor beyaz ekranda kalıyor. banka limitin var diyo. gaming gen tr başka tarayıcıdan dene çerezleri temizle felan dedi herşeyi yaptım olmuyor. bu bir işaret mi yoksa fazla denememem mi gerekiyor :)
hocam ben de öyle düşündüm acaba bir işaret mi diye de almam lazım sistemi yoksa başka zaman alamam gibime geliyor
siz ne alıyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

halkbank paraf kart mi
Yapıkredi World

hocam ben de öyle düşündüm acaba bir işaret mi diye de almam lazım sistemi yoksa başka zaman alamam gibime geliyor
siz ne alıyorsunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapıkredi World
https://www.gaming.gen.tr/urun/3598...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
ryzen 5 5600 yaptım 32 gb ram 1 tb ssd şeklinde. monitör kulaklık hepsini ayarladım. ama yok yok. en az 10 kere denedim bi çözüm bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,900
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri