Neler Yeni

Gaming Gen Siparişim Hala Hazırlanıyor

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Hocam fatura kesilmedi benim halen , kargolanınca mı kesiliyor acaba ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garip elden alanlar bile 1 ila 3 gün bekletiliyor sistemi test etmeleri gerektiği için . Sizin baya hızlı olmuş
Ben teslim aldıktan sonra geldi fatura

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Garip elden alanlar bile 1 ila 3 gün bekletiliyor sistemi test etmeleri gerektiği için . Sizin baya hızlı olmuş
Çok şükür bu zamana kadar internetten verdiğim siparişlerde sıkıntı yaşamadım. Tüm siparişlerim söylenilen tarihte teslim edildi. 😄

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Çok şükür bu zamana kadar internetten verdiğim siparişlerde sıkıntı yaşamadım. Tüm siparişlerim söylenilen tarihte teslim edildi. 😄
Ne güzel, ben de sıkıntı yaşamadım kargo süresi belki bir iki gün oynamıştır doğal olarak ama ürün bakımından sorun yaşamadım Allah'a şükür

ByPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Pehlül
Bende 6 Aralık saat 21.00 sularında sipariş vermiştim. Bugün paketlendi olarak görünüyor. Muhtemelen sizde de durum aynıdır.

Emir Adar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Emir
Bende 6 Aralık saat 21.00 sularında sipariş vermiştim. Bugün paketlendi olarak görünüyor. Muhtemelen sizde de durum aynıdır.
Bende de öyle yarın verilir kargoya muhtemelen

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Aşırı yavaşlar son dönemde.
Evet yavaşlar ama yoğunluktan olduğunu düşünüyorum.Geçrn hafta pazartesi filan arkadaşım sipariş verdi onunda bugün kargoya verilmiş.Bende aldım cumartesi günü bugün aradım en geç Çarşamba yada Perşembe yoğunluktan dolayı kargolanır dediler

ByPy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Pehlül
Evet yavaşlar ama yoğunluktan olduğunu düşünüyorum.Geçrn hafta pazartesi filan arkadaşım sipariş verdi onunda bugün kargoya verilmiş.Bende aldım cumartesi günü bugün aradım en geç Çarşamba yada Perşembe yoğunluktan dolayı kargolanır dediler
Müşteri hizmetlerine bağlanmak sabır işi 55 dk bekledim bugün. 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,853
Üyeler
164,922
Son üye
ersever.
Top Bottom