Arama sonuçları: *

1. A

7000 TL değer mi ?

İleriye değil şuanki performansa bakıyoruz. Donanım Arşivinin videosunda görebilirsin ryzen 3 3300x in stok halde 3600 ü geçebildiğini. Sallamıyoruz herhalde. Kasa kötü değil. Corsair ve ya Cooler Master alınca kasanın yanmayacağını sanma. İstersen 80plus plat al yinede kasanın yanma riski var...
  2. A

7000 TL değer mi ?

Selamlar. Dostum topladım pc yi. Ama şunu belirteyim. Sadece oyun oynuyorsan bu sistemi öneriyorum. Başka işlerin var ise sistem de değişiklik yapabilirim. Öncelikle şunu belirteyim. Depolama alanında 500 gb hdd ve +500 gb NVMe m.2. ssd kullandım. Artık bu da zevk yani :D. İşlemci oyun odaklı...
  3. A

Hangi siteden PC almak daha ucuz

Site değil de youtuber ve ya yayıncı deseydiniz daha iyi olurdu. Mesela donanım arşivi gibi youtuber ların pc leri daha uygun olur. Mesela unlost eco vardı 2500 tl ye sanırım rx 570 li pc satıyordu. 2500 tl ye apu sistem toplandığı zamanlar düşünün. Ama genelde itopya da ki hazır sistemler uygun...
  4. A

7000 TL değer mi ?

Bütçe belirtseniz güzel olur aslında :D
  5. A

7000 TL değer mi ?

Asla değmez. Rx 5700 daha ucuz bir kart ve daha güçlü. İsterseniz bütçenize uygun en performanslı sistemi önerebilirim. 1591134513 Ayrıca illa rtx olsun diyorsanız rtx 2070super gerisi pek rtx aktifken ful ayarlarda pek tatminkar olmuyor haberiniz olsun.
Top Bottom