Neler Yeni

Hangi siteden PC almak daha ucuz

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
daha az önce konu açmıştım farkındayım ama pc alırken en f/p nereden alabilirim onu öğrenmek istiyorum.Sizce en iyi pc toplama sitesi hangisi ben gamegaraj ın ucuz ve güvenilir olduğunu düşünüyorum ya siz hangi siteyi önerirsiniz

Ömer 34242432

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,806
İsim
Ömer Fasd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler, gamegaraj sitesindeki Aquarius 5AN-X modeli ile ilgili bir soru sorucaktım . Sistemde Ryzen 5 3500X rtx 2060 super varken ana kartın Biostar B450MH olması biraz yetersiz kalacağını düşündürdü sizce

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
teşekkürler, gamegaraj sitesindeki Aquarius 5AN-X modeli ile ilgili bir soru sorucaktım . Sistemde Ryzen 5 3500X rtx 2060 super varken ana kartın Biostar B450MH olması biraz yetersiz kalacağını düşündürdü sizce
Hayır gayet yeterli.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Gamegaraj da kendi gözlemlerimle hazır sistemler uygun ama özelleştirme ücretleri biraz pahalı
yanlışım varsa düzeltin lütfen

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Arda Ekrem
daha az önce konu açmıştım farkındayım ama PC alırken en f/p nereden alabilirim onu öğrenmek istiyorum.Sizce en iyi PC toplama sitesi hangisi ben gamegaraj ın ucuz ve güvenilir olduğunu düşünüyorum ya siz hangi siteyi önerirsiniz
Site değil de youtuber ve ya yayıncı deseydiniz daha iyi olurdu. Mesela donanım arşivi gibi youtuber ların pc leri daha uygun olur. Mesela unlost eco vardı 2500 tl ye sanırım rx 570 li pc satıyordu. 2500 tl ye apu sistem toplandığı zamanlar düşünün. Ama genelde itopya da ki hazır sistemler uygun oluyor sebebi donanım arşivi gibi çoğu kişi itopyadan sistem öneriyor. Ayrıca İncehesap ve inventus da alternatif diyebilirim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,564
İsim
Samet Kaya
Site değil de youtuber ve ya yayıncı deseydiniz daha iyi olurdu. Mesela donanım arşivi gibi youtuber ların PC leri daha uygun olur. Mesela unlost eco vardı 2500 TL ye sanırım rx 570 li PC satıyordu. 2500 TL ye APU sistem toplandığı zamanlar düşünün. Ama genelde itopya da ki hazır sistemler uygun oluyor sebebi donanım arşivi gibi çoğu kişi itopyadan sistem öneriyor. Ayrıca İncehesap ve inventus da alternatif diyebilirim.
Knk ama o zaman Abdullah reis rx580li PC çıkarmıştı hatırlatırım

Top Bottom