Arama sonuçları: *

1. Arda Fisher

Gencergaming rtx4060 sistem alınır mı

Gencerden almayın aldırtmayın…
  2. Arda Fisher

30.000₺ Sistem Önerisi

Hocam o zaman 7700xtli varsa o olabilir ararmisiniz 1737711087 Atarmisiniz
  3. Arda Fisher

30.000₺ Sistem Önerisi

Hocam ekran karti 4000tl arttirilip 16gb lik modelinin alinmasi mantikli olurmu
  4. Arda Fisher

30.000₺ Sistem Önerisi

Hocam onerdiginiz sistem varmidir aslinda bende 7600xt yonundeyim ama cocuga kullandigim karti aldirirsam yardima ihtiyaci oldugunda en azindan hemen bilgi verebilirim ve tanidigim bir kart olur
  5. Arda Fisher

30.000₺ Sistem Önerisi

Beyler selam bir dostum sistem alacak 30.000₺ ye Hem Kasa Hem monitor alacagiz monitor 165 hz 1080p klasik olabilir kasayi size birakiyorum oyunlari rahat oynatacak bir sistem lazim (babasindan dolayi bu ay almak zorunda)
  6. Arda Fisher

Çözüldü✓ RAM Siparişi ve Fatura Uyumsuzluğu

Tamam dostum iste 2 x 16 oluyor bir sorun yok
  7. Arda Fisher

PC HOCASI-GG12 Alınırr mı? Lütfen fikir belirtin benim için çok önemli

İyi duruyor ben kendi zevkim için 240 lik sıvı soğutma almayı tercih ederim
  8. Arda Fisher

2. El kasa hala alınır mı bu zamanda ?

Hocam kasayı aldığın gibi kasayı bi sök içini bi temizle eğer bi yere goturcek paran yoksa yada guvenemiyorsan kasayı al götür banyona saç kurutucuyu soğuğa al içine bi hava tut fanlara tutarken parmağını fanın arasına sokko hava tutarken fanlar dönmesin çünkü dönerse statik yüzünden zarar...
  9. Arda Fisher

A101- Toplama Pc Alev alev🔥🔥

Küçükken bende bunlar için ağlıyordum para olmadığı için anlamıyorduk arkadaşlarım almıştı şoktan falan tam hatırlamıyorum iyikide almamisim sunu görünce harbi alanlara üzülüyorum
  10. Arda Fisher

2. El kasa hala alınır mı bu zamanda ?

Alınır hocam neden alınmasın kazı dönemi bitti zaten yapan vardır ama onuda kontrol edip alırsın uygun fiyatliysa al geç ama testlerini yal
  11. Arda Fisher

Alacağım sistemde ekran kartı kutusuz?

Hocam kutusuz işlemciler nasıl sorun yaratmiyorsa buda yaratmaz önemli olan kartın seri numarası garantiye verirken ona bakıyorlar ama kutusuz ekran kartı mantığını bugün öğrendim çok garip ve sacma
  12. Arda Fisher

Ekran kartı kutusuz gönderilmektedir

hocam valla çok garip hadi işlemciyi anlarım bir şekilde kutuda fan var falan diyip kutusuz gönderim tamam ama ekran kartıda kutusuz olmaz gibiya
  13. Arda Fisher

Ekran kartı kutusuz gönderilmektedir

Hocam kutusuz gönderim derken kutusuz göndermezler farklı bir karton içinde gönderirler direkt boş gönderecek değiller orijinal kutu olmadan gönderim yapılması biraz saçma hatta baya saçma 2. Elmi gönderiyorlar? Yada kasaya takıp gönderecekler ki bununda olacağını sanmıyorum
  14. Arda Fisher

50.000₺ Gaming Laptop Önerisi

Beyler selam arkadaşım üniversiteli ve oyun için laptop alacak 50.000 TL'ye önerdiğiniz sağlam bir laptop varmıdır? Ve önerdiğiniz laptobu neden önerdiğinizide yazarsaniz sevinirim
  15. Arda Fisher

Galax rtx 4060 nasıldır?

Galaxı pek sevmem malzeme kalitesi olsun soğutması olsun ama genel olarak 1kda tüm oyunları rahat oynarsın iyi karttır
  16. Arda Fisher

41 kya 4070 super alınır mı

Hocam incehesaptada var ve favori sitem orası aslında pc setupı Gencer gamingdem sipariş ettim ama kendilerinin servisi çok yavaş ve kötü olduğu için tavsiye etmiyorum ince hesaptan akşam 10 da monitör sipariş ettim ertesi gün sabah 10 da kapimdaydi 😄
  17. Arda Fisher

41 kya 4070 super alınır mı

Ya hocam itopya herşeyi pahalıya satıyor zamanında burda 20 k olan sistemi diğer sitelerde 15/16 ya buldum birde asus ekran kartları bence gereğinden fazla pahalı birde dual bu 3 lu alırsan hem sogutman daha güzel olur hemde estetik görünür
  18. Arda Fisher

25.000 TL SİSTEM ÖNERİSİ

beyler 25.000 TL'ye KASA 144HZ MONİTOR KABLOLU KULAKLIK bu 3 ünü alacağım kasa 20 21 arası uygun olur kalan 4kyada ortalama monitor ve kulaklık istiyorum ne önerirsiniz
  19. Arda Fisher

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Hocam kart en ucuz 27.5 kya satılıyor sistem 31k beles resmen
  20. Arda Fisher

Ekran Kartı Fiyatına Sistem🔥

Beyler karşıma çıktı ekran kartı fiyatına sistem veriyor adamlar https://www.gaming.gen.tr/urun/386243/blade-tuf7800xt-amd-ryzen-5-5600-mpk-asus-radeon-tuf-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/?fbclid=PAAaai4MjbQ-IVZAdrM7mzInA5FNluc0ttLgmGKnDHrtkKDINePD0nHqmbrug
Top Bottom