Umutguenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Ya hocam itopya herşeyi pahalıya satıyor zamanında burda 20 k olan sistemi diğer sitelerde 15/16 ya buldum birde asus ekran kartları bence gereğinden fazla pahalı birde dual bu 3 lu alırsan hem sogutman daha güzel olur hemde estetik görünürİşlemci upgrade olcak i7 12700kf![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Saol kanka taksit imkanı var diye tercih ediliyor yoksa cırt siteYa hocam itopya herşeyi pahalıya satıyor zamanında burda 20 k olan sistemi diğer sitelerde 15/16 ya buldum birde asus ekran kartları bence gereğinden fazla pahalı birde dual bu 3 lu alırsan hem sogutman daha güzel olur hemde estetik görünür
Hocam incehesaptada var ve favori sitem orası aslında pc setupı Gencer gamingdem sipariş ettim ama kendilerinin servisi çok yavaş ve kötü olduğu için tavsiye etmiyorum ince hesaptan akşam 10 da monitör sipariş ettim ertesi gün sabah 10 da kapimdaydiSaol kanka taksit imkanı var diye tercih ediliyor yoksa cırt site
Taksit imkanı olsa incehesaptan kesin alınırHocam incehesaptada var ve favori sitem orası aslında pc setupı Gencer gamingdem sipariş ettim ama kendilerinin servisi çok yavaş ve kötü olduğu için tavsiye etmiyorum ince hesaptan akşam 10 da monitör sipariş ettim ertesi gün sabah 10 da kapimdaydi![]()