Arama sonuçları: *

1. ArdaM

30.000 TL Monitör Dahil Sistem Tavsiyesi

Düşündük ve daha mantıklı olacağına karar verdik, şu an var mıdır acaba uygun bir 7700 XT'li sistem?
  2. ArdaM

Kasa olarak bu mu daha iyi olur o mu? https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-future-ryzen-5-7500f-16gb-1tb-m2-ssd-rtx4060ti-oyun-bilgisayari-p-39068
  3. ArdaM

Günaydın. Bir arkadaşım oyun ve az miktarda iş amaçlı bir sistem toplamak istiyor. Parçalar mümkünse sorunsuz ve bilindik markalar olmalı, ekran kartının Nvidia olmasını istiyormuş. Monitörün 240hz olması tercihimiz. Tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
  4. ArdaM

İtopya ALPHA-RULES i3 12100f + RX6600 alınır mı ?

Sabaha almayı düşünüyorum. SSD kısmındaki 100 lira farkla çok daha yüksek okuma yazma hızı veren M.2 ilgimi çekti, nasıldır acaba?
  5. ArdaM

Hangi Hazır Sistem Daha İyi?

(Şu anki sistemimi bu hafta satabilirsem ben de bu kasayı alacağım.)
  6. ArdaM

Hangi Hazır Sistem Daha İyi?

https://www.itopya.com/alpha-rules_h19746 Bu daha iyi olmaz mı?
  7. ArdaM

Sistemimi Bu Tekliflere Satmalı Mıyım?

Ya al sat için yalnızca hazır sistem veya indirimi güzel olursa ekran kartı falan düşünüyorum. 2 yıl kullandığım monitör için bu fiyat iyi derseniz satacağım
  8. ArdaM

Yeni veya daha iyi bir sisteme ihtiyacım yok ya, büyük ihtimalle Macbook Pro alacağım veya aynı fiyata yurt dışından 3060’lı bir laptop bakacağım. Ama elime geçen 11.000 TL parayla daha iyi kasalar alıp al-sat yapabilirsem güzel olur 1670942540 8100’e de bırak mı dersin? Monitörde de 2600’e...
  9. ArdaM

Arkadaşlar merhaba, yaza doğru üniversite için Macbook veya Windows muadili bir laptop almam gerektiği için sistemimi satıyorum. Ayrı ayrı ilanlara koydum ve bazı teklifler geldi. Haziran’a kadar zamanım olduğu için fiyatlar çok iyi değilse reddedip bekleyebilirim, acelem yok. Kasa: Gamepower...
  10. ArdaM

2000 tl ile alınacak oyun canavarı bi sistem varmıdır?

APU toplayıp ileride ekran kartı alırsan anca.
Top Bottom