Neler Yeni

Sistemimi Bu Tekliflere Satmalı Mıyım?

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Arkadaşlar merhaba, yaza doğru üniversite için Macbook veya Windows muadili bir laptop almam gerektiği için sistemimi satıyorum.
Ayrı ayrı ilanlara koydum ve bazı teklifler geldi. Haziran’a kadar zamanım olduğu için fiyatlar çok iyi değilse reddedip bekleyebilirim, acelem yok.

Kasa:
Gamepower Wraith ARGB kasa + 500W PSU.
MSI GTX 1660 Ti Ventus XS ekran kartı.
Ryzen 5 2600 işlemci.
MSI B450M-A Pro Max anakart.
2x8 GB XPG Gammix D30 3200MHz RAM.
Hepsi son derece sağlıklı durumdadır, yalnızca kasanın yan camında çizikler var ve ARGB ampüllerden biri çalışmıyor.

Kasayı Sahibinden’e çok yüksek bir fiyattan koymuştum, az önce birisi yazdı. İlk teklifi 8100 TL ve biraz pazarlık yapacağım. 8300’e kadar çıkabileceğini düşünüyorum.
Daha iyisinin geleceğini çok sanmıyorum a a emin olmak için sormak istedim. Sizce bu kasayı daha pahalıya satabilir miyim?

Monitör: AOC 24G2U
Sıfır sıkıntı, garantisi bitmiş monitör. Tertemiz, bunu da 3000 TL gibi tuzlu bir fiyattan koymuştum, 2500 TL teklif geldi. Alıcı da çok yakınımda yaşıyor, direkt elden teslim edebilirim. Aynı şekilde bunun için de soruyorum, ilan fiyatına satmam sizce mümkün mü?
Bir de hedefim olan M2 Macbook Pro 13 inç modelini almak için biriktirmem gereken bir bu kadar daha para var. Yaza kadar bilgisayarı sattıktan sonra elime geçecek parayla indirimlerden veya kampanyalardan hazır sistemler veya parçalar alıp indirimleri bittikten sonra daha pahalıya satmayı düşünüyorum. Bundan güzel bir kâr elde edebilir miyim, bunu da sormak istiyorum. Geçen gün Donanım Arşivi’nde 7000 TL’ye sınırlı stokla gelmiş şu anki sistemime özellik olarak yakın bir kasa görmüştüm mesela, böyle al sat yapabileceğim fırsatlar sık ortaya çıkar mı?
Yardımlarınız için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer bir konuyu daha önce açtığımı unutmuşum, sıkıntı olmaz inşallah

WhoCares

80+ Gold
söylediğin süre çok uzun yalnız yaza kadar fiyatlar çokta yükselebilir çokta düşebilir ama şuan elindeki sistemi satarsan yerine koyabilecekmisin yenisini oda var :kekw:

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bence sistem için teklif çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce neredeyse o fiyata sıfır 1660 sistem yapılmıştı. Monitör içinde fiyat iyi bence.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
söylediğin süre çok uzun yalnız yaza kadar fiyatlar çokta yükselebilir çokta düşebilir ama şuan elindeki sistemi satarsan yerine koyabilecekmisin yenisini oda var :kekw:
Yeni veya daha iyi bir sisteme ihtiyacım yok ya, büyük ihtimalle Macbook Pro alacağım veya aynı fiyata yurt dışından 3060’lı bir laptop bakacağım.
Ama elime geçen 11.000 TL parayla daha iyi kasalar alıp al-sat yapabilirsem güzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sistem için teklif çok iyi. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce neredeyse o fiyata sıfır 1660 sistem yapılmıştı. Monitör içinde fiyat iyi bence.
8100’e de bırak mı dersin?
Monitörde de 2600’e kadar çıkabilirim. O fiyata indirimde benzer özelliklerde monitör bulunur mu acaba? Al sat yapasım var yaza kadar

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Fiyatı biraz daha yükseltebiliyorsanız sizin için daha iyi olur. Monitör olarak da o fiyatlarda genelde Rampage yada Gamebooster falan bulunur herhalde. Onlarda al sat için gitmez diye düşünüyorum. Yine de Abdullah abinin hikayelerini takip edersen orada ki ürünler iyi kâr bırakabilir bence.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatı biraz daha yükseltebiliyorsanız sizin için daha iyi olur. Monitör olarak da o fiyatlarda genelde Rampage yada Gamebooster falan bulunur herhalde. Onlarda al sat için gitmez diye düşünüyorum. Yine de Abdullah abinin hikayelerini takip edersen orada ki ürünler iyi kâr bırakabilir bence.
Ya al sat için yalnızca hazır sistem veya indirimi güzel olursa ekran kartı falan düşünüyorum. 2 yıl kullandığım monitör için bu fiyat iyi derseniz satacağım

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Ya al sat için yalnızca hazır sistem veya indirimi güzel olursa ekran kartı falan düşünüyorum. 2 yıl kullandığım monitör için bu fiyat iyi derseniz satacağım
Garantisi bitmiş ve sorunsuz bir monitör iyi fiyat. 3000TL civarına sıfır monitörler satılıyor.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom