Para çıkarsa neden olmasınAnakart b650 olsa daha iyi olmazmi ?
anakartın sitesinden kontrol et ramlerin uyumluluğunu hepsi desteklemiyor ama çoğu destekliyorİntel ve amd için farklı diyor anlamadım yakındaydı da ama nasıl öğrenebiliriz
Ram uyumluluğunu çözdüm expo yazıyor çoğu ramde ankara veya antalyada birini bulursam ayarlardım gibi tek sorunum soğutucu kaldı am5 yazmadığı için tereddütte kaldımanakartın sitesinden kontrol et ramlerin uyumluluğunu hepsi desteklemiyor ama çoğu destekliyor
am4'te kullanabildiğin bütün soğutucuları am5'te de kullanabiliyorsun diye biliyorum aparatları aynıRam uyumluluğunu çözdüm expo yazıyor çoğu ramde ankara veya antalyada birini bulursam ayarlardım gibi tek sorunum soğutucu kaldı am5 yazmadığı için tereddütte kaldım
Soğutucu için bütçeyi 1.4k ya çıkarabilirsen şunu alAaa evet oluyormuş peki sizce bu mu mantıklı ilk sayfadaki hava soğutucu mu
O kadar çıkmıyorsa da şunuSoğutucu için bütçeyi 1.4k ya çıkarabilirsen şunu al
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Teşekkürler <3Soğutucu için bütçeyi 1.4k ya çıkarabilirsen şunu al
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
O kadar çıkmıyorsa da şunu
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Bu CPU soğutucusu, koyu renkli üst plaka ile Tek kule tasarımı kullanır. Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş airilow ve statik basınç çıkışı 120mim fan.www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
O da çıkmıyorsa herhangi birisini al ilk sayfadaki ile senin attığın arasında çok fark olacağını sanmam