Arama sonuçları: *

1. Arsek

Çözüldü✓ 22 bine alınacak en f/p hazır sistem önerisi?

şimdi baktımda kesinlikle msı almalısın rampage dediğim gibi rainbowmuş bu bir ve en önemlisi psu markası rampage ?? sistemini rampage emanet edemezsin ! Msı RGB fanlara sahip ve psu markası msı + olarakda 600w. rampage 550w bi 500 tl yi hiç bu kadar iyi değerlendiremezsin :ROFLMAO:
  2. Arsek

daha iyi fan akısı ve fanlar. rampage gibi firmaların kasalarındaki kullandığı metaryaller çok dandik oluyor anakartın arka yerindeki metalin perçinleri vs çıkıyor bu rampage e özel değil bilinmedik ucuz olan çoğu markada böyle bide büyük ihtimalle msı in kablo düzeni daha iyidir kısaca 500tl...
  3. Arsek

bunu alacaksan kasayı msı yap
  4. Arsek

20-30 k araliginda bir sistem almak istiyorum oneriniz varmi

konun varken neden yeni konu açıyorsun
  5. Arsek

Yeni aldığım sisteme su döküldü yardımcı olur musunuz

o iş öyle olmaz hocam ya, illaki biyerde su kalmıstır keske tüm parcaları söküp öyle kurutsaydınız bari bence bütün parçaları oksitlenme veya baska bir arıza olmadan garantiye sıvı teması oldu diye gönderin.
  6. Arsek

testo taylanın reklam yüzü olduğu sistem nasıl?

bana güzel gibi geldi
  7. Arsek

Çözüldü✓ 8K Daha Fazla Vererek 4060TI Geçmek Mantıklı Mı?

1 yıldır imzamdaki sistemi kullanıyorum ekran kartının yetmediği hiçbir oyun olmadı daha tek sıkıntı yasadıgım sey i3 12100f in 4 çekirdek oldugundan ötürü işlerimde kullandığım programlarda sorun yasamam onun dısında rx 6600 çok iyi bir kart hele ASUS DUAL serisi mükemmel bir şey 65dereceyi...
  8. Arsek

10 000tl hazır sistem tavsiyesi

@Ahmet Nurca arkadaşımıza 10 000tl bütçe ile sistem önerebilir misiniz? pubg ve mc oynuyormus laptop ve ya kasa pc olabilir.
  9. Arsek

Sistemime 14k TL teklif geldi vereyem mi?

arz talep ilişkisi suan kim 1050ti ekran kartı alıyor lütfen düşünmeden yorum yapmayın
  10. Arsek

ne? knk yeni kartlar çıkıyor millet artık olnları tercih ediyor stokları eritmeleri lazım mesela 1050 ti vs bunları artık alan okadar çok yok ama sen bilirsin sat sistemini dolara yatır
  11. Arsek

çünkü kart eskiyor ?
  12. Arsek

sen dolara yatırınca sadece paranı korumuş olacaksın dolar artınca sistem fiyatlarıda artar
  13. Arsek

Donanım arşivi yeni f/p sistemi beklemem doğru olur mu?

hiç uğraşmayın kafayı yerseniz alamazsınız ben 6 aydır uğraşıyorum alamadım boşuan sinir sitres günah point kazandım
  14. Arsek

Teknopanda-karakiz 3070ti̇ 19.999₺

geçen gün vatanda 15k ya çıkmadımı ya 3070li sistem
  15. Arsek

Çözüldü✓ Gami̇ng.gen.tr 7 Gündür Kargoya Veri̇lmi̇yor !

seni aradilarmi 🤣 ben beyefendileri kendim ariyorum benim hatam ya gec gondermek 1saat telefonda bekledim
  16. Arsek

aksama 6 ya kadar kargo cikisi saglanir dediler persembe gunu montaji bitmis bile gondermemisler (bekletmekten zevk aliyorlar heralde **** )
  17. Arsek

size kargo cikisi saglarizdami demediler aboo isin zor knk adamlar aramzsan heralde isini yapmiyorlar
  18. Arsek

ne sacma bir firma ya 3g icinde kargolama suresi diyorar benimde 7.gunum oldu ne bir bilgilendirme nede bisey var musteri hizmetleri sanki bir tane ana**** sat*** 1 saat bekledim bugun anca acildi askama kargo cikisi saglanir dedi hala saglanmamis ins kargo saglam ve sistem duzgun gelir de bir...
  19. Arsek

Technopat-TN3 Sistem aldım iyi mi yaptım🤔

oyun hediyesi islemci icinmi veriliyor amd yi biliyorum alicamda inteldemi veriuor 1670154083 dead island guzel.
  20. Arsek

(arkadaşım için) 8-12k arası sistem

yok ben modartin sistemini bekliyecegim anlaminda dedim😅
Top Bottom