Neler Yeni

Donanım arşivi yeni f/p sistemi beklemem doğru olur mu?

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Bugün daha yeni bilgisayarımı sattım ve yeni sistem alacağım.donanım arşivi instagram hesabındaki storyyi gördüm. https://www.itopya.com/jahrein-deimos_h18365 bu sistemi almak aklımdaydı, sizce donanım arşivi f/p sistemi beklemeli miyim?

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
hocam yeni gelen kart bence intel ekran kartlı olucak emın olmadıgım için bişey diyemiyorum yine ama attıgınız sistem gayet guzel bence alınır kesinlikle

FexLer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Salih Buğra
hocam yeni gelen kart bence intel ekran kartlı olucak emın olmadıgım için bişey diyemiyorum yine ama attıgınız sistem gayet guzel bence alınır kesinlikle
Fiyatı ne gibi olur ya 12k civarı olur mu

Phanzox

80+ Silver
Bugün daha yeni bilgisayarımı sattım ve yeni sistem alacağım.donanım arşivi instagram hesabındaki storyyi gördüm. https://www.itopya.com/jahrein-deimos_h18365 bu sistemi almak aklımdaydı, sizce donanım arşivi f/p sistemi beklemeli miyim?
Eğer stok bitmeden alabilecekseniz ve bütçe yetiyorsa ben olsam beklerdim. @Abdullah Hacıgül hocam güzel sistemler çıkartıyor zamanında bende itopyaya sabahın 5'inde gidip sıra beklemiştim sistemi alabilmek için ama alamamıştım.

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar ile çok vakit geçiren birisiyim. Depolamada bi hayli yetmiyor F/p sistemde 1tb nvme m2 ssd olucagini da sanmiyorum iki türlüde pişman olmak istemiyorm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer stok bitmeden alabilecekseniz ve bütçe yetiyorsa ben olsam beklerdim. @Abdullah Hacıgül hocam güzel sistemler çıkartıyor zamanında bende itopyaya sabahın 5'inde gidip sıra beklemiştim sistemi alabilmek için ama alamamıştım.
Yine önceki gibi şubeler de olacak ise almam imkansız kesin ise dönebilir misiniz?

Phanzox

80+ Silver
Yine önceki gibi şubeler de olacak ise almam imkansız kesin ise dönebilir misiniz?
Hocam sadece bir kere donanım arşivi sistem çıkarttığında itopyaya gittim sabahın 6 buçuğunda 80 kişi sıradaydı.Öğlen 2'ye kadar bekledim sonuç stokta kalmadı.Sanırım almak istediğim sistem buydu:

Son düzenleme:

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sadece bir kere donanım arşivi sistem çıkarttığında itopyaya gittim sabahın 5'inde 80 kişi sıradaydı.Öğlen 2'ye kadar bekledim sonuç stokta kalmadı.Sanırım almak istediğim sistem buydu:
Peki aynı şekilde şubeden alma gibi bir faaliyet olur mu?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hiç uğraşmayın kafayı yerseniz alamazsınız

ben 6 aydır uğraşıyorum alamadım boşuan sinir sitres günah point kazandım

FexLer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Salih Buğra
Hemen paylaşıyor mu yoksa video paylaşıp tanıtım şu saatte mı satış a sunulacaktır diyor

tzob

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Tuğra Tunc Çakır
Hemen paylaşıyor mu yoksa video paylaşıp tanıtım şu saatte mı satış a sunulacaktır diyor
Videoyu paylaşıyor ya aşağıya link koyuyor ya da atıyorum itopya bir kaç farkli ilde itopya nin şubesinde belirli bir stok olabiliyor ve her kişi bir adet alabiliyor eziyet gibibir şey yukarda arkadaş anlatmış birazda olsa

FexLer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Salih Buğra
Videoyu paylaşıyor ya aşağıya link koyuyor ya da atıyorum itopya bir kaç farkli ilde itopya nin şubesinde belirli bir stok olabiliyor ve her kişi bir adet alabiliyor eziyet gibibir şey yukarda arkadaş anlatmış birazda olsa
Anladım video paylaştığı an almamız gerekiyor ozaman bakalım 12 k bütçem var bekleyeyim bir umut

Top Bottom