Teşekkür ederim dediklerinizi düşüneceğim, belki ileride anakartida satıp değiştirebilirim. Bu psu beni 1 2 ay götürmez mi yaşadığım yerde neredeyse hiç elektirik kesilmez desem yeridir biraz kullansam olmaz mı
Şöyle bir karar verdim hiç öyle işlere girmeden hemen siparişimi iptal edip donanım arşivindeki son sistemi toplayacam tek tek yapamam diye korkmuştum ama böyle diyorsanız kalite için uğraşıcam herkese teşekkür ederim
Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem
Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ bu linkteki sistem alınır mı monitör Klavye kulalık fln bende olduğuu için çıkartım 4.100 e geldi alınır mı