Arama sonuçları: *

1. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Çok teşekkür ederim
  2. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Teşekkür ederim dediklerinizi düşüneceğim, belki ileride anakartida satıp değiştirebilirim. Bu psu beni 1 2 ay götürmez mi yaşadığım yerde neredeyse hiç elektirik kesilmez desem yeridir biraz kullansam olmaz mı
  3. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Monitörüm vga ve anakartda vga giriş yok
  4. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Gelince satıp yenisi alma gibi bu duruma giremiyicem ayrıca anakart monitörüme uyumlu değil imiş iptal etmek en mantıklısı duruyor
  5. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Şöyle bir karar verdim hiç öyle işlere girmeden hemen siparişimi iptal edip donanım arşivindeki son sistemi toplayacam tek tek yapamam diye korkmuştum ama böyle diyorsanız kalite için uğraşıcam herkese teşekkür ederim
  6. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Ramim 16 gb
  7. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Ne gibi bir kötülüğü var
  8. AyıBoann

Aldigim pc iyi midir?

Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem
  9. AyıBoann

Pollux 3a APU alınır mı

Ssd bende var ram tavsiyesi için teşekkürler 1617918540 Rami 3200 yapmak için 10 tl istedi sadece
  10. AyıBoann

Pollux 3a APU alınır mı

Sisteme özelleştirmeler yaptım bu haliyle alınır mı, ileride belki ekran kartı alabilirim çok ağır oyunlar oynuyan birisi değilim csgo,gta 5 ve eski cod serileri oyniycam. Bide bi sorum var gamegaraj boş kutuları gönderiyor mu?
  11. AyıBoann

Pollux 3 apu nasıldır?

3.5
  12. AyıBoann

Pollux 3 apu nasıldır?

Hemen almiycam
  13. AyıBoann

Pollux 3 apu nasıldır?

1050ti ıdareten alicam stoklar gelince 1660s veya 1650s düşünüyorum ssd yi patriot burst alıcam
  14. AyıBoann

Pollux 3 apu nasıldır?

Bu sistemi alıp yanına ıdareten stoklar gelesiye 1 tane 1050ti almayı düşünüyorum ssd yi ayriyetten alicam herhangi bir sorun varmı
  15. AyıBoann

Pollux 3T10-GTX1650 alinır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3t10-gtx1650/ bu linkteki sistem alınır mı monitör Klavye kulalık fln bende olduğuu için çıkartım 4.100 e geldi alınır mı
  16. AyıBoann

4500 tl butce ile pc toplama

Hazır da olur toplarım da ama ilk tercihim hazır olması
  17. AyıBoann

Dediğim gibi beklerim acelem yok
  18. AyıBoann

Maks 4500 tl olucak şekilde sistem arıyorum monitör dahil değil biliyorum stoklar yok bekleyebilirim tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  19. AyıBoann

Maks 4500 tl sistem tavsiyesi

Acelem yok
  20. AyıBoann

Maks 4500 tl sistem tavsiyesi

Maksimum 4500 tl olacak şekilde monitör hariç içinde 1650s bulunan sistem istiyorum
Top Bottom