KELMAHMUD
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
b450 kötü bir anakart değil zaten 1500e de b450 var 500e deB450 sanki çok iyi bir anakartmış gibi birde "en kötü B450" diye furya çıktı.
b450 kötü bir anakart değil zaten 1500e de b450 var 500e deB450 sanki çok iyi bir anakartmış gibi birde "en kötü B450" diye furya çıktı.
Gerek yok bu arada böyle yapmanıza. Dediğim gibi yapıp mis gibi kullanırsınız.Şöyle bir karar verdim hiç öyle işlere girmeden hemen siparişimi iptal edip donanım arşivindeki son sistemi toplayacam tek tek yapamam diye korkmuştum ama böyle diyorsanız kalite için uğraşıcam herkese teşekkür ederim
Gelince satıp yenisi alma gibi bu duruma giremiyicem ayrıca anakart monitörüme uyumlu değil imiş iptal etmek en mantıklısı duruyorGerek yok bu arada böyle yapmanıza. Dediğim gibi yapıp mis gibi kullanırsınız.
Anakart ile monitör uyumu diye bir şey mi var?Gelince satıp yenisi alma gibi bu duruma giremiyicem ayrıca anakart monitörüme uyumlu değil imiş iptal etmek en mantıklısı duruyor
Dönüştürücü alabilirsiniz.Monitörüm vga ve anakartda vga giriş yok
Teşekkür ederim dediklerinizi düşüneceğim, belki ileride anakartida satıp değiştirebilirim. Bu psu beni 1 2 ay götürmez mi yaşadığım yerde neredeyse hiç elektirik kesilmez desem yeridir biraz kullansam olmaz mıDönüştürücü alabilirsiniz.
Kesin bir şey diyemem. Ama götürür yani.Teşekkür ederim dediklerinizi düşüneceğim, belki ileride anakartida satıp değiştirebilirim. Bu psu beni 1 2 ay götürmez mi yaşadığım yerde neredeyse hiç elektirik kesilmez desem yeridir biraz kullansam olmaz mı