Neler Yeni

Aldigim pc iyi midir?

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
Bütçe
3500
Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem

Lewis Hamilton

80+ Bronze
Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem
B450 sanki çok iyi bir anakartmış gibi birde "en kötü B450" diye furya çıktı.

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Anakart konusunu bilmem ama kasa, psu kötü. Ve tek bir tane ram almanız da performansı kilitler.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kasa ve psu çok kötü. Kasayı olmasa bile aldıktan sonra psu yu değişin. Ayrıca bütçe varken neden 8x2 ram almadınız??

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
Ne gibi bir kötülüğü var
Kasa da psu da çok kalitesiz bir marka. Eğer yaşadığınız yerde eleltrik kesintisi, inşaat, bakım çalışması gibi şeyler varsa tüm sistem çöp olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayriyetten 2 tane ram almanız apu sistemlerde aşşırı derecede performansı arttırıyor

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kasa da psu da çok kalitesiz bir marka. Eğer yaşadığınız yerde eleltrik kesintisi, inşaat, bakım çalışması gibi şeyler varsa tüm sistem çöp olabilir

Ve ayriyetten 2 tane ram almanız apu sistemlerde aşşırı derecede performansı arttırıyor
Sistemi almadan sormazlar aldıktan sonra sorarlar ya sinir olurum. Bütçe varken 8x2 ram de almamışlar..

Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım,
Araştırmak yerine buraya iyiki sormamışsın. Çok doğru bir karar 👍🏻

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

AyıBoann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Mehmet bekçi
İyi bari.
Aldıktan sonra güç kaynağını direk satıp yenisini alırsınız. Kasayı bi süre kullanın bence sıcaklık durumuna göre değiştirirsiniz.
Şöyle bir karar verdim hiç öyle işlere girmeden hemen siparişimi iptal edip donanım arşivindeki son sistemi toplayacam tek tek yapamam diye korkmuştum ama böyle diyorsanız kalite için uğraşıcam herkese teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,586
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom