AyıBoann
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 208
B450 sanki çok iyi bir anakartmış gibi birde "en kötü B450" diye furya çıktı.Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem
Anakart konusunu bilmem ama kasa, psu kötü. Ve tek bir tane ram almanız da performansı kilitler.Bu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım, aldıktan sonra forumlarda vs bu anakart hakkında en kötü b450 diye şeyler okudum ve biraz üzüldüm hala iptal etme şansım varken sistemi iptal edeyim mi ? Sistem
Klasik powerboost içi fırın gibidir.Ne gibi bir kötülüğü var
C4 demek yasak kuralları okuyunPower Boost PSU tam bir C4
Kasa da psu da çok kalitesiz bir marka. Eğer yaşadığınız yerde eleltrik kesintisi, inşaat, bakım çalışması gibi şeyler varsa tüm sistem çöp olabilirNe gibi bir kötülüğü var
DüzenledimKlasik powerboost içi fırın gibidir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
C4 demek yasak kuralları okuyun
Rapor etmiyorum mesajınızı düzenleyin.
Sistemi almadan sormazlar aldıktan sonra sorarlar ya sinir olurum. Bütçe varken 8x2 ram de almamışlar..Kasa da psu da çok kalitesiz bir marka. Eğer yaşadığınız yerde eleltrik kesintisi, inşaat, bakım çalışması gibi şeyler varsa tüm sistem çöp olabilir
Ve ayriyetten 2 tane ram almanız apu sistemlerde aşşırı derecede performansı arttırıyor
Araştırmak yerine buraya iyiki sormamışsın. Çok doğru bir kararBu akşam bir pc aldım almadan önce biraz arastirma yaptım ama anakartı pek araştırmadım,
Ramim 16 gbSistemi almadan sormazlar aldıktan sonra sorarlar ya sinir olurum. Bütçe varken 8x2 ram de almamışlar..
Araştırmak yerine buraya iyiki sormamışsın. Çok doğru bir karar![]()
İyi bari.Ramim 16 gb
Şöyle bir karar verdim hiç öyle işlere girmeden hemen siparişimi iptal edip donanım arşivindeki son sistemi toplayacam tek tek yapamam diye korkmuştum ama böyle diyorsanız kalite için uğraşıcam herkese teşekkür ederimİyi bari.
Aldıktan sonra güç kaynağını direk satıp yenisini alırsınız. Kasayı bi süre kullanın bence sıcaklık durumuna göre değiştirirsiniz.