Arama sonuçları: *

1. BatuhanKLC

ŞU LAPTOPLAR ALINIR MI? DEĞER Mİ?

2 Cihazın da kasaları sıcaklık açısından çok başarılı , 4000 serisini tercih edeceksen yeni çıkan hikayeli oyunlarda verimliliği artacaktır , ama güncel oyunları ya da e spor oyunlarını oynuyorsan 3060 daha iyi bir seçenek
  2. BatuhanKLC

İncehesap sipariş verildikten sonra işlemci değiştirme isteğini kabul eder mi

Çok sanmıyorum ama şansını dene dostum
  3. BatuhanKLC

Ekran kartı sığmıyor

7.50 den itibaren izle . Keyifli forumlar 🖐️
  4. BatuhanKLC

Bonum sistem alınır mı?

Gencer gaming güvenilirdir , PSU ilerde değişilmeli. Keyifli forumlar .
  5. BatuhanKLC

RTX 3050 bir sistem buldum sizce nasıl

Dehşet para , tavsiye etmem 14 15 k ya 3050 sistem. 10.500 TL ye 2 haftadır full garantili 0 ayarında sistemi satamadım . Ölü yatırım gibi düşünebilirsin.
  6. BatuhanKLC

PC HOCASI PCH Barit 🔥🔥

MLD nin o ssd sinin 1tb modelini 800 TL ye aldım , aldırdım geçmişte . O ssd ye windows kurarsan ömrü 2 yıldan az olacaktır. Keyifli forumlar.
  7. BatuhanKLC

PC HOCASI PCH Barit 🔥🔥

İşlemci 5600 e SSD 980 Evo ya yükseltilip alınabilir . Kasa PSU satılır 2000 bandına mesh kasa PSU alınır . Ama uğraştığına değer mi bilmiyorum. Fiyatta da çok bir espirisi kalmaz.
  8. BatuhanKLC

Sistemim nasıldır? R5 5600 - RTX 3060

Selam dostum . Sıradan gidecek olursak , Anakartın ve işlemcin uyumlu , İşlemcin gayet iyi , Ekran kartının soğutmasından şikayetçi pek çok kullanıcı var ama ciddi bir sorun olacağını düşünmüyorum , Ramlerin gayet iyi OC yapmalısın , Ssd Dram sız bir model , giriş seviyesi , uzun ömürlü değil...
  9. BatuhanKLC

g4 sistem kaça satılır

Gayet iyi fiyat , bence değerlendirebilirsiniz. Bu kadar indirimli sistemin çıktığı dönemde ihtiyaç varsa verin düşünmeyin.
  10. BatuhanKLC

9000 tl monitör dahil sistem önerebilir misiniz

Stok halde oyun performansı başa baş belki 1 adım 10400f önde olabilir fakat render ve overclock performansı ile 3600 daha iyi bir seçim olacaktır.
  11. BatuhanKLC

pc değerlerim nasıll

Süper gözüküyor.
  12. BatuhanKLC

pc değerlerim nasıll

Lol de de ekran kartı tam güçte çalışmıyor Valorantta da , sanırım işlemciye yük biniyor . Diğer oyunlarda sıkıntı yok ama .
  13. BatuhanKLC

pc değerlerim nasıll

bir şey farkettim ana menüdeyken yüzde 83 kullanılıyor ekran kartı oyun içinde 200 fps leri yüzde 60 kullanımda veriyor 1615931479 Bilgisi olan varsa yeşillendirsin bari 😂
  14. BatuhanKLC

pc değerlerim nasıll

Tüm ayarları karşılaştırmak gerekir sanırım , ben 190 fps oynuyorum ortalama . Cs go da da çok fps değişimi oluyor kimi yerde 190 kimi yerde 400 en yüksek ayarlarda .
  15. BatuhanKLC

pc değerlerim nasıll

Oyun en düşük ayarlarda mı ? Eğer öyleyse bile çok iyi. 3500x ve 1660 ile 250 fps oynanmıyor bu oyun. Sıcaklığın da 57-58 in altına düştüğünü hiç görmedim.
Top Bottom