DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 13,535
- İsim
- Eren
- İlgilendiği Kategoriler
- karışık
- @sshintori
- Steam
- shiori
- Discord
- poxy_
Sistemi hdd ye kurmak cidden mantıksız bu dönemde. Sistemim şuan 14 saniyede açılıyor hdd ile heralde 1 dakikadan fazla sürer. Zaten HDD yi ben fotoğraf ve oyun verileri için kullanıyorum. Örneğin hikayeli oyunlar gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DerratiX Hocam bi soru sorcaktımda. Hocam konusunuda acmıştım ama emin olamadim. Ekran kartımın soğutması iyi midir? acaba. Dün Epic Games'ten ücretsizken indirdiğim Supraland'e bir gireyim dedim. 75 derece gördü ve fanlar 2500rpm gibi değerleri gördü, masayı bile titretti. Detaylı bi cevap alamadım o yüzden güvenemedim. Siz ne dersiniz acaba?
Kötü bir model değil. normalde o kadar ısınmaması lazım. Doğru sıcaklığa baktığınıza eminsiniz değil mi?Sistemi hdd ye kurmak cidden mantıksız bu dönemde. Sistemim şuan 14 saniyede açılıyor hdd ile heralde 1 dakikadan fazla sürer. Zaten HDD yi ben fotoğraf ve oyun verileri için kullanıyorum. Örneğin hikayeli oyunlar gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DerratiX Hocam bi soru sorcaktımda. Hocam konusunuda acmıştım ama emin olamadim. Ekran kartımın soğutması iyi midir? acaba. Dün Epic Games'ten ücretsizken indirdiğim Supraland'e bir gireyim dedim. 75 derece gördü ve fanlar 2500rpm gibi değerleri gördü, masayı bile titretti. Detaylı bi cevap alamadım o yüzden güvenemedim. Siz ne dersiniz acaba?