Neler Yeni

PC HOCASI PCH Barit 🔥🔥

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
işlemci yükseltmek mantıklı olur, ssd yükseltmesine gerek yok, kasa mesh değil, psu okey denilebilir.
MLD nin o ssd sinin 1tb modelini 800 TL ye aldım , aldırdım geçmişte . O ssd ye windows kurarsan ömrü 2 yıldan az olacaktır. Keyifli forumlar.

raimsel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Beyler bu sistemi r5 5600 yükseltmesiyle aldım dün.Fpsler cok iyi hiç sıkıntı yok kasa kötü çok ısınıyor ama fanlarla çözülebilir.1 gün oldu monitör ölü piksel yapiyor ve sorun monitörde değil.Laptopla takınca ölü piksel yok.Bu sorunun nedeni ne olabilir ekran kartı mı arızalı gelmiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu sistemi r5 5600 yükseltmesiyle aldım dün.Fpsler cok iyi hiç sıkıntı yok kasa kötü çok ısınıyor ama fanlarla çözülebilir.1 gün oldu monitör ölü piksel yapiyor ve sorun monitörde değil.Laptopla takınca ölü piksel yok.Bu sorunun nedeni ne olabilir ekran kartı mı arızalı gelmiş

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Efe Kırmaz
Beyler bu sistemi r5 5600 yükseltmesiyle aldım dün.Fpsler cok iyi hiç sıkıntı yok kasa kötü çok ısınıyor ama fanlarla çözülebilir.1 gün oldu monitör ölü piksel yapiyor ve sorun monitörde değil.Laptopla takınca ölü piksel yok.Bu sorunun nedeni ne olabilir ekran kartı mı arızalı gelmiş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bu sistemi r5 5600 yükseltmesiyle aldım dün.Fpsler cok iyi hiç sıkıntı yok kasa kötü çok ısınıyor ama fanlarla çözülebilir.1 gün oldu monitör ölü piksel yapiyor ve sorun monitörde değil.Laptopla takınca ölü piksel yok.Bu sorunun nedeni ne olabilir ekran kartı mı arızalı gelmiş
yeni konu aç yardımcı olsunlar

Top Bottom