ESTAROSSA58
80+ Bronze
Yok dostum 2k bugun calistirir ama yarin6650 xt üzeri 2k için zaten.
Yok dostum 2k bugun calistirir ama yarin6650 xt üzeri 2k için zaten.
işlemci yükseltmek mantıklı olur, ssd yükseltmesine gerek yok, kasa mesh değil, psu okey denilebilir.İşlemci 5600 e SSD 980 Evo ya yükseltilip alınabilir . Kasa PSU satılır 2000 bandına mesh kasa PSU alınır . Ama uğraştığına değer mi bilmiyorum. Fiyatta da çok bir espirisi kalmaz.
yani bu fiyat bandında anakart normal ama işlemciyi r5 5600 ve mesh bir kasa beklerdim açıkçası.işlemci ve anakart ek olarak kasa ıhh ekstra masraf çıkartır gene bunlar ilerleyen zamanlarda o yüzden ben daha güncel bir sistem alırdım şahsen
anlayamadım?Yok dostum 2k bugun calistirir ama yarin
Bugün 6700 Forza 5 2k da 90 fps veriyor. 144 hz mönitör ü doyuramıyor. Ben 1080p oynardım6650 xt üzeri 2k için zaten.
Valla ben olsam zorlar falan alırdım 5600lü şekilde. Almasan da gayet iyidir bence. Piyasada bu fiyata bundan iyisi yok şuan. Kasayı ben bizzat kullanıyorum denilen kadar kötü değil ama hava akışı kötü kendi fanları ile. Ben extra olarak 3lü fan seti aldım 350tlye. Öne 3 fan taktım öndeki tekli fanı da üste taktım. Şuan sıcaklıklar gayet iyi. Bence alınır.butcem tam 13.5k alinir mi
knk şunu demek istiyorum kart güzel ama 2k değerlerini ucu ucuna kurtarıyor bugun bütün oyunları 2kda gömer geçer ama 2 yıl sonra ayar kısmaya başlarsın daha sonrada zorlar yaniyani bu fiyat bandında anakart normal ama işlemciyi r5 5600 ve mesh bir kasa beklerdim açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlayamadım?
hafta sonundaki sistem 12k dan daha düşük fiyat olucak düşük-orta segment bir sistemBende bir hevesle zıpladım sisteme ama hep aynı bileşenler artık sıktı.Bütçem var ben bekleyeceğim hafta sonunu bakalım daha iyi mi daha kötü mü görücem.Alacak olan arkadaşlara hayırlı olsun şimdide.
daha iyileri çıkar elbetacaba hafta sonu gelecek sistem fiyat olarak ne olacak ben halen 10k fiyat ile 2060 bekliyorum.
aynı oyunu aynı değerlerde oynarsında yeni oyunları bilememknk şunu demek istiyorum kart güzel ama 2k değerlerini ucu ucuna kurtarıyor bugun bütün oyunları 2kda gömer geçer ama 2 yıl sonra ayar kısmaya başlarsın daha sonrada zorlar yani